Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Guess Aftershave & Dufter til han

Guess er et fransk-amerikansk motemerke grunnlagt på begynnelsen av 1980-tallet. Merket er mest kjent for sine jeans og deres dufter og parfymer. Noen av de mest populære Guess duftene for menn inkluderer Guess Man (2006) og Guess Dare for Men (2014).

Guess, noen ganger skrevet GUESS?, ble grunnlagt av brødrene Georges og Maurice Marciano i begynnelsen av 1980-tallet. Senere startet deres brødre Armand og Paul også i bedriften. Brødrene vokste opp i Marocco og kommer fra en lang rekke av rabbinere. De brøt med sin fortid og i stedet drev de med mote og styrte flere klesbutikker i Sør-Frankrike. På slutten av 70-tallet ble de interessert i å starte en ny bedrift i Amerika og den aller første Guess butikken åpnet sine dører i 1981 og var i det eksklusive Beverly Hills.

I starten solgte de kun jeans for kvinner, men i 1983 startet de en linje for menn. Guess var en av de første merkene til å popularisere steinvasket jeans, og de lekte også mye med plasseringen av glydelåsene. Buksene med glydelåser ved anklene ble en stor hit. På den tiden var jeans ansett som litt ute av moten, men gjennom en kraftig markedsføringskampanje og ved hjelp av innovative design av Marciano brødrene klarte de å skape en ny mani for denim. Den klassiske 80-talls jeansen karakteren Marty McFly bærer i ”Tilbake til fremtiden” filmene ble faktisk skreddersydd av Guess for filmen. Tross alt, Beverly Hills er naboen til Hollywood!

Det har vært mange flotte Guess dufter, aftershave og parfymer de siste årene. Guess Man (2006) er en sitron aromatisk duft for menn basert på malurt, ingefær, lavendel, sandeltre, balsam og gran. Guess Suede (2007) er en varm frisk blanding av super frisk sitrus, semsket skinn og lær. En nyere utgivelsen er Guess Dare for menn (2016) er en eventyrlig duft med trevirke, krydder, einer og patchouli.
Vis Mer