40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Hugo Boss Aftershave & Dufter til han

Hugo Boss aftershave har blitt et populært valg for mannlige dufter, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Det duftende utvalget inkluderer Boss Bottled , Hugo og Boss Bottled Oud, samt gavesett til ham. Ta en titt på vårt utvalg av Hugo Boss-dufter til en god pris og legg til nye nytt i samlingen din.

Hvem er Hugo Boss?

Hugo Boss har vært et raskt voksende imperium siden begynnelsen i 1924. Det tyske motehuset har funnet suksess over hele verden, med mange prestisjetunge moteshow, og kolleksjoner for herreklær har utvidet seg til forskjellige merker; Boss Orange, Boss Selection, Boss Green og Hugo. I 1985 lanserte Hugo Boss sin første herreduft, Boss Number One, en maskulin fougére-duft med honning og tobakk, som var en enorm suksess på det tidspuntket. Alle Hugo Boss-dufter var for menn fra dag èn. I dag tilbyr merket dufter for både menn og kvinner , og her på Parfyme Klikk kan du handle Hugo Boss Eau de Toilette, aftershave og parfyme til billige priser.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.