40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Hummer Aftershave & Dufter til han

Hummer er et amerikansk bilmerke som selges av AM General. Bilene er faktisk sivile varianter av militære kjøretøy kalt Humvee, en lett lastebil som er blitt brukt av amerikanske militærstyrker siden 1989, spesielt i Midtøsten. Humvee er også produsert av AM General.

På slutten av 90-tallet var det veldig populært å ha en Hummer Truck i USA og AM General solgte senere rettighetene til den amerikanske produksjons giganten General Motors. Dette var da store SUVer ble sett på som statussymboler, særlig i byene. Etter at den amerikanske bilindustrien kollapset, ble disse store bilene mindre populære og året 2009 ble det siste for Hummer.

Selv om bilene ikke lenger produseres, lever merkets arv videre i form av Hummer cologne samt klær, sykler, sko og bærbare datamaskiner.
Som forventet er aftershaves fra Hummer sterke og maskuline dufter, som for eksempel Hummer For Men (2004) som er en intens og aromatisk duft med karve, skinn og sandeltre. H2 (2005), oppkalt etter en av Hummers biler, er en frisk duft med kanel, mandaring, bergamott og pepper.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.