Sporet Levering Med PostNord
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Hummer Aftershave & Dufter til han

Hummer er et amerikansk bilmerke som selges av AM General. Bilene er faktisk sivile varianter av militære kjøretøy kalt Humvee, en lett lastebil som er blitt brukt av amerikanske militærstyrker siden 1989, spesielt i Midtøsten. Humvee er også produsert av AM General.

På slutten av 90-tallet var det veldig populært å ha en Hummer Truck i USA og AM General solgte senere rettighetene til den amerikanske produksjons giganten General Motors. Dette var da store SUVer ble sett på som statussymboler, særlig i byene. Etter at den amerikanske bilindustrien kollapset, ble disse store bilene mindre populære og året 2009 ble det siste for Hummer.

Selv om bilene ikke lenger produseres, lever merkets arv videre i form av Hummer cologne samt klær, sykler, sko og bærbare datamaskiner.
Som forventet er aftershaves fra Hummer sterke og maskuline dufter, som for eksempel Hummer For Men (2004) som er en intens og aromatisk duft med karve, skinn og sandeltre. H2 (2005), oppkalt etter en av Hummers biler, er en frisk duft med kanel, mandaring, bergamott og pepper.
Vis Mer