40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Iceberg Aftershave & Dufter til han

Iceberg ble grunnlagt i 1974, av ekteparet Silvano og Guiliana like utenfor den italienske byen Rimini. som et datterselskap til Gilmar konsernet som ble etablert i 1963. Det begynte som et lite selskap som solgte strikkettøy, men de vokste raskt til å bli en ikonisk merkevare av sportsklær. Takket være sine nyskapende og moderne design, ofte med tegneseriefigurer og andre kunstverk, ble Iceberg en av de første skaperene av moderne sportsklær. I dag selger de også moteklær, sko, tilbehør, dufter og mineralvann. Og Gilmarkonsernet forblir familieeid den dag i dag.

Merkets første kolleksjon av herreklær kom i 1974 og deres første kolleksjon for kvinner kom to år senere. Høsten 1995 feiret merket sin internasjonale catwalks-debut under Milan fashion week, der merket i dag viser frem sine kolleksjoner jevnlig. Iceberg har hatt noen store navn som har designet for dem, som Marc Jacobs og Giambattista Valli. Og merket er kjent for å arbeide med nye talenter. Deres reklamekampanje «I Contemporanei» (Samtid) satte de på kartet på 80-tallet, da de viste portretter av kjente samtidspersoner som Andy Warhol, Vivienne Westwood og Franco Moschino, tatt av fotografen Oliviero Toscani. Iceberg har siden jobbet med en rekke andre store navn som Isabella Rossellini, Pamela Anderson, Paris Hilton, Sophia Coppola, Naomi Campbell og Iggy Pop.

Merkets første duft for menn, senere kjent som deres signaturduft, ble lansert i 1991 og gikk under navnet Iceberg Homme. Det er aromatisk sitrusduft og den ble etterfulgt av den aromatiske Twice (1995), den orientalske og treaktige Universe (1997), den aromatiske Fluid (2000), den treaktige og aromatiske The Iceberg Fragrance (2009) og den nye Iceberg Man (2015).

De fleste av disse dufter ble utgitt for å komplementere deres dufter for kvinner med samme navn.
Under Eau de Iceberg 74 kolleksjonen finner vi de sofistikerte mannlige duftene Eau de Iceberg Pour Homme (2010), Eau de Iceberg Amber (2012), Eau de Iceberg Cedar (2012), Eau de Iceberg Oud (2013) og Eau de Iceberg Sandalwood (2013 ). Alle deres dufter er laget i samarbeid med kjente parfymeskapere som Sophie Labbe, Christophe Raynaud, Antoine Maisondieu og Sonia Constant.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.