40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Instituto Español Aftershave & Dufter til han

Instituto Español ble grunnlagt i 1903 like utenfor Doñana nasjonalpark i Spania. Alle deres produkter er fri fra dyreforsøk og de bruker kun miljøvennlig innpakning.
Merket fokuserer på bærekraftig avfallshåndtering og dette er grunnen til at de sluttet å bruke aerosoler i deres produkter. Deres produktutvalg består av cleansere, fuktighetskremer, hårpleieprodukter, ansiktspleie og et stort utvalg dufter for kvinner og menn.

Den spanske familiebedriften tilbyr en rekke dufter for ham. Fra deres Posseidon-kolleksjon finner vi deres signaturduft, Posseidon Men, som er en frisk og treaktig duft med toppnoter av blomster, hjertenoter av krydder og basenoter av tre og musk. Merket står også bak den populære Posseidon Sport som blander sitrusnoter av grapefrukt med myk jasmin på en base av patchouli og mose.
En annen kjent kolleksjon er Aire de Sevilla, og her finner vi den treaktige og krydrette Aire de Sevilla Men. Aire de Barcelona Men ble inspirert av den spanske byen, med et ønske å om å fange fargene og energien fra Antoni Gaudis berømte arkitektur.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.