40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Issey Miyake Aftershave & Dufter til han

Hvis du leter etter en frisk, men likevel maskulin duft, kan du sjekke vårt utvalg av menns aftershave av Issey Miyake. Det er vanskelig å motstå utvalget av dufter til ham, til gunstige priser, inkludert cologne og gavesett.

Hvem er Issey Miyake?

Issey Miyake er en japansk designer, mest kjent for sin fantasifulle kvinnemote og sine veldig populære dufter. Han vokste på 90-tallet og bortsett fra gode dufter, har han også designet kostymer for balletter, laget revolusjonerende symaskiner og til og med laget Apple-mastermind, Steve Jobs, sin signatur-turtleneck som han hadde på seg nesten hver dag.

Siden begynnelsen har han vært besatt av stoff og tøy, spesielt de tradisjonelle metodene for plissering. Hans design blander det tradisjonelle med det moderne. I tillegg til de nyskapende motekreasjonene sine, skapte Issey Miyake en rekke cologner og dufter, som ofte er rene og minimalistiske. Issey Miyake aftershaves lanserte i 1994 med L'Eau d'Issey Pour Homme, en forfriskende og maskulin duft, som fortsatt er et av de mest solgte merkevarene til dags dato. Ta en titt på vårt utvalg av billige Issey Miyake for menn, inkludert L'Eau d'Issey Homme Intense (2007) og Oceanic Expedition (2015).
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.