40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jay Z Aftershave & Dufter til han

Shawn Corey Carter (bedre kjent som Jay Z) ble født 04.12.1969 i Brooklyn, New York. Han er en av de mest populære rappere i verden, og også en av de mestselgende. Han er ryktet til å ha en formue på over 500 millioner dollar. Jay Z er gift med den berømte sangeren Beyoncé og sammen har de en datter som heter Blue Ivy Carter.

Jay Z ga ut sitt første album i 1996, Reasonable Doubt og året etter kom oppfølgingsalbumet My Lifetime, Vol 1, som ble produsert av Sean Combs (P. Diddy) Jay Z sier at dette albumet var som en åpenbaring for han, og de fleste av sangen handler om tapet av hans gode venn The Notorious B.I.G, som ble drept i en skyteepisode.

Hard Knock Life, fra 1998, ble Jay Zs mest suksessfylle singel noensinne, og han har vært en del av hip hop-scenen siden. I 2003, etter åtte studioalbum, annonserte Jay Z at han skulle pensjonere som soloartist og fokusere på andre prosjekter og samarbeid.

Pensjonisttilværelsen varte ikke lenge, og etter tre år slapp han sitt neste album kalt Kingdom Come. Han slapp også et samarbeidsalbum, Watch the Throne, sammen med rapperen Kanye West i 2011.

Jay Z er kjent for mye mer enn bare musikk. Han er grunnlegger, medeier og eier av forskjellige plateselskaper, medeier av motemerket Rocawear og nattklubbkjeden 40/40 Club. Han er også medeier av NBA-laget Brooklyn Nets og er en sertifisert NBA og MLB sportsagent.

Jay Z slapp sitt første duft for menn i 2013 kalt Gold. Denne aftershaven ble laget i samarbeid med en av de beste i bransjen, Ilias Ermenidis, men lanseringen ble allikevel noe dramatisk.
Jay Z ble beskyldt for å ikke bry seg nok om å promotere produktet og ble derfor saksøkt av selskapet som produserte Gold i 2016.
Duften er en herlig aromatisk og frisk krydderduft som gjør seg fortjent til navnet sitt. Jay Z Gold har blitt utgitt som en Eau de Toilette i tre forskjellige størrelser.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.