40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jean Paul Gaultier Aftershave & Dufter til han

Jean Paul Gaultier kan skryte av en flott samling av aftershave for menn. Her på Parfyme Klikk tilbyr vi et fantastisk utvalg av Jean Paul Gaultier dufter til gunstige priser, inkludert gavesett og lotions. Ta en titt på vårt utvalg og handle i dag med opptil 75% rabatt på veiledende pris.

Hvem er Jean Paul Gaultier?

Den beryktede franske motedesigneren har tatt motebransjen med storm siden han steg til suksess da han bare var 18 år. Han gjorde raskt et navn for seg selv, som en som stadig oppfinner seg selv og får fansen og pressen til å gjette.

Noen av hans produkter er øyeblikkelig gjenkjennelige, spesielt designene hans for kjendiser, for eksempel Kylie Minogue på hennes 2008-turné. Den første aftershave for menn var Le Male, som ble lansert etter av suksessen med den komplementerende Classique. Gaultier liker å holde ting ganske enkelt, og har derfor bare 4 eller 5 forskjellige kolleksjoner av dufter for både menn og kvinner. Det er over 70 forskjellige versjoner av disse kolleksjonene til dags dato. Noen av de mest kjente parfymene for menn inkluderer Fleur du Mâle (2007) og Kokorico (2011).
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.