Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jeanne Arthes Aftershave & Dufter til han

Jeanne Arthes er en del av Arthes Group som ble grunnlagt i 1978 av Bernhard Perrin. Den familiedrevne virksomheten eier også merkene Jeanne d'Urfe og Jeanne-en-Provence, og er basert i «parfyme hovedstaden» Grasse i Sør-Frankrike. The Arthes Group produserer alle sin produkter i deres egen fabrikk og deres produkter inkluderer et stort utvalg parfymer for menn og kvinner, hudpleieprodukter og dufter til hjemmet.

Selskapet arbeider internasjonalt og distribuerer sine produkter til over 120 land i hele verden og selskapet tjener 75% av deres omsetning på deres eksport til utlandet.
Deres salg til land utenfor Frankrike er viktig for å utvide virksomheten og for å nå deres mål om å bli verdens ledene duft distributører.

The Arthes Group utvikler alle sine dufter i deres fabrikk i Grasse, også dufter for andre parfymeselskaper, i samarbeid med lokale parfymeskapere som Jean-Pierre Béthouart.
Firmaet har alltid fokusert på sin franske arv og i 2011 lanserte de linjen Jeanne-en-Provence, inspirert av dufter fra Provence regionen.

Deres utvalg av mannlige dufter inkluderer de aromatiske krydderduftene Extreme Limit Rock (2000-tallet), Cobra for Him Version Inedite (2008) og Sexy Boy Sport (2011). De har også den læraktige Les Lions D'Arthes Homme (2012), den aromatiske og akvatiske J.S Navy Blue (2015), den treaktige og friske Shanghai Night (2010) og den aromatiske sitrusduften Colonial Club Legend (2015).
Vis Mer