40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jigsaw Aftershave & Dufter til han

Jigsaw forvalter, utvikler, designer, produserer og distribuerer merkevarer for skjønnhetsindustrien og har gjort det siden lanseringen i 2001.

De har sin egen merkevare, men hjelper også kjendiser med sine dufter. Calum Best kontaktet Jigsaw om hjelp til å lansere sin første duft "Calum". Calum var veldig involvert i produksjonen av sin første duft, og han valgte notene, flasken og emballasjen baser på råd fra Jigsaw. Det var ingen overraskelse at Calum Best gikk til Jigsaw for hans andre dufter også, Best, Day and Night og Original for Him. Alle luktene har gjort det veldig bra i kjendis duft markedet.

En av Jigsaw sine egne dufter er UK Urban City Edition. For alle som elsker Storbritannia er dette den ideelle gaven da boksen og produktene er prydet med en stor Union Jack. ¨Det er en flott gave som inneholder alt en mann trenger, full størrelse EDT for hjemmet, ikke én, men to reisespray, ett for kontor og en for gym bagen kanskje!?!, en dusjsåpe, barbersåpe og aftershave balm .
Det er en frisk urban duft, perfekt for den unge moderne mannen.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.