Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jil Sander Aftershave & Dufter til han

Jil Sander er et merke etablert av Heidemarie Jiline Sander i 1968. De er kjent for sine minimalistiske design og unike dufter.

Sander studerte design på universitetet og deretter dro hun til USA hvor hun endte opp med å jobbe for moteblader. Den første Jil Sander kolleksjonen ble lansert i 1973, og den ble mottatt med lite entusiasme. Dette stopper ikke Sander, og merket har i dag mer enn fem frittstående butikker og over 60 franchise-butikker over hele verden. Kolleksjonene kan beskrives som minimalistiske og unike, og et eksempel på dette Vasari 100% papirposebag til £185 som ble utsolgt i løpet av et par dager. Jil Sander lager også solbriller, sandaler og parfymer.

Den første Jil Sander duften, Jil Sander Woman, ble utgitt i 1979 og den første mannlige varianten fulgt bare to år senere. Jil Sander Man, også kjent som Man I and Man Pure, er en treaktig chypre duft som inneholder urter som basilikum, clary salvie og oregano som hviler på en base av tresorter som eikemose og labdanum. Jil Sander Man I ble etterfulgt av balsamico Man II (1988) og blomstrende Man III (1991). En favoritt blant mange er Ultrasense (2013), som kommer i sin klassisk blå flaske. Selv om duften er beskrevet som lys og forfriskende er den umiskjennelig maskulin. Lukten ble lansert med den amerikanske sjarmøren Sean O'Pry og åpner med et utbrudd av bergamot, sort pepper og bær, salvie, gran harpiks, mellows og har en base av hvit musk.
Vis Mer