Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Jimmy Choo Aftershave & Dufter til han

En av verdens største luksusmerker, for både menn og kvinner, er Jimmy Choo. Selv merket veldig nylig lanserte sin første duft for herrer, har Jimmy Choos på ingen måte vært et merke som kun har levert til kvinner. Med over 150 butikker i 32 land, samt å være representert i noen av de mest prestisjefylte kjøpesenterene og spesialbutikkene over hele verden, har merkevaren Jimmy Choo gjennom tidene blitt en kjempesuksess.

Etter eksamen åpnet Choo butikken Hackney 1986, ved å leie en gammel sykehusbygningen. Hans håndverk og design ble snart lagt merke til av menn og kvinner, og hans kreasjoner ble omtalt gjennom åtte sider i en 1988 utgave av Vogue. I 1996 ble Jimmy Choo Ltd grunnlagt, med hjelp fra Tamara Mellon, redaktør i British Vogue, og raskt ble sexy cut, moderne design og eksepsjonelt italienskhåndverk en hit hos publikum og den første kolleksjonen hadde umiddelbar suksess.

To år senere utvidet selskapet til USA og åpnet to butikker i New York og Beverly Hills og Choo fortsatte sin internasjonale ekspansjon med å åpnet butikker i Avenue Montaigne i Paris, Via Condotti i Roma, Madison Avenue i New York, Rodeo Drive i Beverly Hills og Ginza i Tokyo.

Ikke bare tilbyr Choo klær for menn, merket tilbyr også et omfattende utvalg av herresko av eksepsjonell kvalitet. De er også der for den moderne mann ved å tilby den nyeste trenden innen menns tilbehør og vesker, og lanserer en separat sesongkolleksjon for menn. I 2003 ble Jimmy Choo tildelt en OBE av dronningen av England for sin rolle i å utforme London til en av hovedstadene i verden for moteindustrien.
Han har også blitt tildelt en "honorary fellowship" av University of Arts London (2009), så vel som å vinne av " The World's Outstanding Malaysian Designer 2011"

I april 2001 solgte Choo 50% av sin eierandel i selskapet for £ 10 millioner. Han har siden konsentrert sitt arbeid på den eksklusive Jimmy Choo Couture linje produsert under lisens fra Jimmy Choo Ltd og han har produsert flere klassiske og meget etterspurte dufter.

Se alle
SE VURDERINGER
Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette 100ml Spray
(1)
Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette 100ml SprayJimmy Choo man intense
Ronny Skrefsrud,
Omtale av "Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette 100ml Spray" utgaven

Jimmy choo man intense er oppfølgerentil jimmy choo man, har du prøvd førstnevntevet du at det var en nydelig duft men den varte kunnoen timer, med andre ord den var veldig svak. Dethar de gjort noe med i jimmy choo man intense som er en litt mere maskulin og spicy versjon av orginalen.

Jimmy Choo tidslinje

2013
2020
2019
2019
2018
2018
Jimmy Choo Man Blue
JIMMY CHOO MAN BLUE

Jimmy Choo Man Blue av Jimmy Choo er en aromatisk treduft for...

2017
2017
Man Ice
MAN ICE

Man Ice av Jimmy Choo er en treaktig aromatisk duft for...

2016
2016
Jimmy Choo Man Intense
JIMMY CHOO MAN INTENSE

Jimmy Choo Man Intense fra Jimmy Choo er en frisk aromatisk duft...

2014
2014
Jimmy Choo Man
JIMMY CHOO MAN

Jimmy Choo Man er en aromatisk og fruktig duft for menn. Dette...

Jimmy Choo
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 114
Jimmy Choo Jimmy Choo Man
JIMMY CHOO MANJimmy Choo Man er en aromatisk og fruktig duft for menn. Dette...
FRA BARE
kr 329
Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue
JIMMY CHOO MAN BLUEJimmy Choo Man Blue av Jimmy Choo er en aromatisk treduft for...
FRA BARE
kr 446
Jimmy Choo Jimmy Choo Man Intense
JIMMY CHOO MAN INTENSEJimmy Choo Man Intense fra Jimmy Choo er en frisk aromatisk duft...
FRA BARE
kr 302
Jimmy Choo Man Ice
MAN ICEMan Ice av Jimmy Choo er en treaktig aromatisk duft for...