Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jimmy Choo Aftershave & Dufter til han

En av verdens største luksusmerker, for både menn og kvinner, er Jimmy Choo. Selv merket veldig nylig lanserte sin første duft for herrer, har Jimmy Choos på ingen måte vært et merke som kun har levert til kvinner. Med over 150 butikker i 32 land, samt å være representert i noen av de mest prestisjefylte kjøpesenterene og spesialbutikkene over hele verden, har merkevaren Jimmy Choo gjennom tidene blitt en kjempesuksess.

Etter eksamen åpnet Choo butikken Hackney 1986, ved å leie en gammel sykehusbygningen. Hans håndverk og design ble snart lagt merke til av menn og kvinner, og hans kreasjoner ble omtalt gjennom åtte sider i en 1988 utgave av Vogue. I 1996 ble Jimmy Choo Ltd grunnlagt, med hjelp fra Tamara Mellon, redaktør i British Vogue, og raskt ble sexy cut, moderne design og eksepsjonelt italienskhåndverk en hit hos publikum og den første kolleksjonen hadde umiddelbar suksess.

To år senere utvidet selskapet til USA og åpnet to butikker i New York og Beverly Hills og Choo fortsatte sin internasjonale ekspansjon med å åpnet butikker i Avenue Montaigne i Paris, Via Condotti i Roma, Madison Avenue i New York, Rodeo Drive i Beverly Hills og Ginza i Tokyo.

Ikke bare tilbyr Choo klær for menn, merket tilbyr også et omfattende utvalg av herresko av eksepsjonell kvalitet. De er også der for den moderne mann ved å tilby den nyeste trenden innen menns tilbehør og vesker, og lanserer en separat sesongkolleksjon for menn. I 2003 ble Jimmy Choo tildelt en OBE av dronningen av England for sin rolle i å utforme London til en av hovedstadene i verden for moteindustrien.
Han har også blitt tildelt en "honorary fellowship" av University of Arts London (2009), så vel som å vinne av " The World's Outstanding Malaysian Designer 2011"

I april 2001 solgte Choo 50% av sin eierandel i selskapet for £ 10 millioner. Han har siden konsentrert sitt arbeid på den eksklusive Jimmy Choo Couture linje produsert under lisens fra Jimmy Choo Ltd og han har produsert flere klassiske og meget etterspurte dufter.
Vis Mer