Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jo Malone Aftershave & Dufter til han

Duft og hudpleie-merkevaren Jo Malone ble lansert i 1994, da Malone selv åpnet en liten butikk i Knightsbridge, London. Duftdesigneren startet som blomsterhandler, men fikk ideen om å åpne en egen butikk etter suksessen hun hadde blant sine kunder med hennes hjemmelagede badeoljer. Malone bruker kun få ingredienser av den beste kvalitet og er alltid inspirert av natur.

Malones lille butikk gjorde det veldig bra, og hun fikk derfor åpnet sin andre butikk i 1999 på den berømte gaten Sloane Street i London. Denne butikken gjorde Malone veldig attraktiv på duftmarkdet og hennes merke ble kjøpt opp av Estee Lauder senere samme år. Jo Malone jobber fortsatt som kreativ leder for merket den dag i dag.

Hun ble tildelt en MBE for sine prestasjoner i 2008 og i 2011 gjorde Jo Malone et comeback etter lengre tids sykeleie med sitt nye selskap Jo Loves.

De fleste duftene fra Jo Malone er unisex og brukerne oppfordres til å finne sin egen personlige duft ved å blande forskjellige dufter. «Fragrance Combining» Som Malone selv kaller det.
Merkets dufter er laget av de beste innen bransjen, som Malone selv samt Christine Nagel og Pierre Negrin og de deler duftene inn i syv kategorier: sitrus, blomster, lyse blomster, fruk, krydret, treaktig og Cologne. Til tross for at duftene er Unisex er det noen noter som tradisjonelt blir forbundet med dufter for menn, spesielt de som finnes i Amber & Lavender (1995) og Black Vetyver Cafe (2003). Alle duftene fra Jo Malone kommer i 30- og 100ml flasker og blir presentert i merkets signatur kremfarget eske.
Vis Mer