40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

John Varvatos Aftershave & Dufter til han

John Varvatos ble født i Detroit USA i 1966. Familien hans var opprinnelig fra den greske øya Cefalonia, der det flotte og eksotiske etternavn Varvatos kommer fra.

Varvatos begynte å jobbe med mote hos Polo Ralph Lauren da han var bare 17 år gammel. Etter å ha fått masse erfaring, forlot han Ralph Lauren i 1990 for å bli sjef for Calvin Kleins herreklær.
Det var faktisk Varvatos som oppfant Boxerbriefs (en blanding mellom boxershorts og truser.)

I 1995 gikk Varvatos tilbake til Ralph Lauren, men denne gang som lederdesigner for merkets herrekolleksjoner. Denne gangen var han ansvarlig for etableringen av deres Polo Jeans.

Etter å ha jobbet for andre selskaper i 16 år, valgte Varvatos å starte sitt eget selskap og merkevare i 1999. De lanserte sin første kleskolleksjon i New York i 2000, og senere samme år åpnet de sin første butikk i New York.

Foruten å ha sitt eget motehus som designer klær, sko, vesker og briller, har Varvatos også samarbeidet med forskjellige merker for å skape Limited Edition-utgivelser for spesielle anledninger. Verdt å nevne er samarbeidet med Converse og bilmerket Chrysler.

Den første duften fra John Varvatos ble utgitt i 2005 og ble bare kalt John Varvatos. Den er presentert i en enkel, men veldig stilig flaske som minner klart om Varvatos Rock and Roll-inspirerte stil. Duften inneholder noter av lær, plomme og fiken.

En av de mest solgte duftene for menn fra Varvatos er Artisan (2009). Denne aftershaven har blitt beskrevet som en urteduft med sitrusnoter. Den er inspirert av vår og frisk luft, samtidig som både flasken og duften har en vintagefølelse.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.