40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Joop! Aftershave & Dufter til han

Joop! er et tysk motemerke som ble skapt av kunstneren og motedesigner Wolfgang Joop. Han lanserte merket i begynnelsen av 1980-tallet etter å ha jobbet i mange år som freelancedesigner og blitt kjent for sitt arbeid med pels. Joop!-logoen inneholdt et utropstegn for at Wolfgang kunne separere selskapet fra sitt eget navn. Deres første kolleksjon for menn ble utgitt i 1985 og den første colognen kom i 1987. Joop! selger fortsatt pels og tester fortsatt på dyr den dag i dag.

Joop! er uten tvil best kjent for sine dufter for menn i typiske fargerike flasker. Joop! Homme (1989) er svært gjenkjennelig i sin lyselilla flaske og har en sensuell og frisk duft med blomster, krydder og vanilje på en treaktig base. Alle deres dufter er kjent for å være veldig sterke og holde veldig lenge, så det anbefales ikke med mer enn 1-2 spray.
Merket har også lansert Joop! Homme Wild (2009) og den seriøst intense Joop! Homme Extreme (2014). En annen populær duft er Joop! Jump (2005), en energisk aromatisk fougere og Joop! Go! (2006), som blander citrusnoter med rabarbra, pimento og bitter appelsin på en musky base for en frisk og morsom duft.

Wolfgang Joop forlot merkevaren på begynnelsen av årtusenet, og er nå engasjert med en ny merkevare kalt WUNDERKIND.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.