Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jovan Aftershave & Dufter til han

Jovan, noen ganger stavet Jōvan, er en linje av musk cologne for menn som er kjente for sin unike duft og spesielle reklame. Den første kom ut i 1971 da musk olje var blitt veldig populært. På 70-tallet var folk svært interessert i naturlige ting og musk, som har en tendens til å styrke kroppens egen duft, var perfekt. Den opprinnelige Jovan Musk var en utrolig kraftige duft som ikke var for sterk, men som hadde en utrolig lang levetid, spesielt med tanke på dens lave pris. Ifølge noen ville den holde i flere dager selv om du dusjet eller tok et bad. Duften fløy ut av hyllene, spesielt etter markedsføringskampanjer som fokuserte på dens forførende kvaliteter.

Jovan brukte sex i reklamen som få duft merker hadde gjort før dem. Før Jovan var det mer subtile reklamer med hint om hva lukten kunne gjøre for den enkelte, men med Jovan var det overskrifter som "Sex Appeal til salgs. Kom inn og få deg en." og "Drop for drop, Jovan Musk Oil har brakt flere menn og kvinner sammen enn noen annen duft i historien." Deres markedsføringsstrategi viste seg å være et veldig smart trekk; salget steget fra $ 1,5 millioner i 1971 til $ 77 millioner etter 1978.

Merket var også en av de første duft merkene til å sponse et band, de var hovedsponsor for The Rolling Stones "Tattoo You" tour i 1982.

Den opprinnelige Jovan Musk for menn er fremdeles merkets bestselger, men de har gitt ut mange nye musker som bygger på den klassiske musken. Sex Appeal (1975) blandet krydder og urter med musk. Jovan Black Musk (2009) er en moderne og mørkere musk olje med søte undertoner.
Vis Mer