40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kappa Aftershave & Dufter til han

Kappa er et italiensk merke som ble grunnlagt i 1916 av Abramo Vitale, Gugliemo Marengo og Ettore Gaetano Donn. Målet var å produsere sportsklær og tilbehør av høy kvalitet. De var inspirerte av sportsklær produsert i USA på 60-tallet og 70-tallet. Merket ble kalt CALZIFICIO Tori i begynnelsen, og de produserte bare sokker. Kappa vant popularitet i løpet av årene da de var sponsor av mange forskjellige fotballag (som Barcelona FC), og de var sterkt representert i de olympiske leker i løpet av 80-tallet. Carl Lewis vant 4 gullmedaljer med deres klær.

Kappa er til stede i forskjellige idrettsgrener som fotball, rugby, golf, volleyball, F1, rally, ski, kampsport, seiling, basketball og i mange andre. Med fokus på teknologi, og rettet mot idrettsutøvere, representerer produktene individualitet, ytelse og behov og unike kvaliteter som er symbolisert i deres "Omini" logo.

Kappa produserer sportsklær til herre, dame og barn. Merket har diversifisert til forskjellige områder, og har selv skapt dufter og deodoranter til menn og kvinner med stor suksess. Noen av de beste mannlige duftene er den maskuline, friske og krydrede Accelerazione (2010); Azzuro (2010), en treaktig og sitronduft for menn med sitrus, skog og fruktige noter; sitron Nero (2010), med rosmarin, koriander, bergamot og patchouli, og Marino (2010)som er en forfriskendeduft med fruktige og treaktige ingredienser som pære, avkjølt lime og basilikum.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.