Sporet Levering Med PostNord
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kappa Aftershave & Dufter til han

Kappa er et italiensk merke som ble grunnlagt i 1916 av Abramo Vitale, Gugliemo Marengo og Ettore Gaetano Donn. Målet var å produsere sportsklær og tilbehør av høy kvalitet. De var inspirerte av sportsklær produsert i USA på 60-tallet og 70-tallet. Merket ble kalt CALZIFICIO Tori i begynnelsen, og de produserte bare sokker. Kappa vant popularitet i løpet av årene da de var sponsor av mange forskjellige fotballag (som Barcelona FC), og de var sterkt representert i de olympiske leker i løpet av 80-tallet. Carl Lewis vant 4 gullmedaljer med deres klær.

Kappa er til stede i forskjellige idrettsgrener som fotball, rugby, golf, volleyball, F1, rally, ski, kampsport, seiling, basketball og i mange andre. Med fokus på teknologi, og rettet mot idrettsutøvere, representerer produktene individualitet, ytelse og behov og unike kvaliteter som er symbolisert i deres "Omini" logo.

Kappa produserer sportsklær til herre, dame og barn. Merket har diversifisert til forskjellige områder, og har selv skapt dufter og deodoranter til menn og kvinner med stor suksess. Noen av de beste mannlige duftene er den maskuline, friske og krydrede Accelerazione (2010); Azzuro (2010), en treaktig og sitronduft for menn med sitrus, skog og fruktige noter; sitron Nero (2010), med rosmarin, koriander, bergamot og patchouli, og Marino (2010)som er en forfriskendeduft med fruktige og treaktige ingredienser som pære, avkjølt lime og basilikum.
Vis Mer