Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kenneth Cole Aftershave & Dufter til han

Kenneth Cole er en amerikansk motedesigner som er mest kjent for sine sko og hans arbeid med sitt egen motemerke Kenneth Cole Productions samt Unlisted (tilbehørkolleksjonen) og datterselskapet Reaction Kenneth Cole, så vel som hans dufter.

Cole har aldri vært redd for kontroverser og orginale løsninger på problemer. Det hele startet da han forlot familieselskapet for å presentere sine første skokolleksjon under New York Market Week hvor designere og forhandlere presenterer sine nye kolleksjoner. Cole hadde ikke nok penger til å leie seg inn på Hilton Hotel der det hele skulle foregå, så han spurte om han kunne leie en trailor og sove i parkeringsplassen. Han fikk beskjed om at den eneste måten han kunne parkere en trailer på parkeringsplassen var om det var for en film eller TV-produksjon. Så han forandret navnet på selskapet til Kenneth Cole Production og fikk et filmteam til å følge han rundt under hele Market Week. Han klarte å selge tusenvis av sko i løpet av de første dagene og startet opp selskapet sitt, så opptakene ble like så greit omgjort til filmen «Birth Of A Shoe Company».
Dette var begynnelsen på Kenneth Coles moteimperium, og han har siden ekspandert til klær, tilbehør, Kenneth Cole klokker og selvfølgelig dufter, men sko forbli i hjertet av selskapet.

Den første duften fra selskapet ble introdusert i 2002 og ble bare kalt Kenneth Cole, med en versjon for kvinner og en versjon for menn. Siden har det kommet flere populære dufter og aftershaves for menn, inkludert den friske Vintage Black (2009) med pikante noter av lime, grapefrukt, hvit pepper og tequila, og krydderduften Connected (2011) med frisk frukt, eikemose, tobakk og tre som kommer i en kul metalflaske.
Vis Mer