Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kiton Aftershave & Dufter til han

Kiton er et italiensk luksusmerke kjent for sine skreddersydde dresser og gode dufter for menn. Selskapet ble stiftet i Napoli i 1956 av Ciro Paone.

Kiton var opprinnelig kjent som CIPA, og har alltid laget kvalitetsklær som er sydd for å vare, og laget for hånd. De endret navnet til Kiton kort tid etter åpningen, en referanse til plagget chiton som er tunikaen brukt av de gamle grekerne. Kiton har alltid vært basert i Napoli, den italienske hovedstaden for fine klær. Byen har vært kjent for sying og gode stoffer i århundrer. Dette gjenspeiles i Kiton hvor alle klær og sko fortsatt er møysommelig laget for hånd. Deres fantastiske drakter er laget av at over hundre syersker jobber sammen og at hver enkelte lager en del. Kjøpe en skreddersydd dress fra Kiton kan være svært kostbart, men de er ment å vare i svært lang tid. Paone, som stammer fra generasjoner av skreddere og er kjent for sin perfeksjonisme, har alltid insistert på at Kiton ikke er et luksusmerke, men et kvalitetsmerke og insisterer på at deres høye priser er vel verdt det pga den enestående kvaliteten på dressene og skoene. En skreddersydd Kiton dress kan koste rundt £ 40 000. Kiton begynte også å lage klær for kvinner i 1995.

Den aller første Kiton duften ble lansert i 1996. Kiton Men, som noen gangerer kjent som Kiton Red, er en treaktig chypre duft med frisk og krydret bergamott, amalfi sitron og ananas på en floral base med skog og mose i bunnen. Dette er en ren og frisk duft for herrer. Napoli (1998) er en hyllest til Kitons hjemby og er en klassisk middelhavs cologne med massevis av sitrus og lime. Kiton Black (2007) er en mystisk og raffinert duft som har mørkere toner av fiol blad og krydder som kardemomme og tonka bønne i basen.

Grunnlegger Ciro Paone er fortsatt fullt involvert i selskapet. Signore Kiton fortsetter å overvåke driften til tross for at han er pensjonert, men han har gitt selskapet til sin nevø og nye administrerende direktør Antonio De Matteis.
Vis Mer