40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kylie Minogue Aftershave & Dufter til han

Hun ble alles yndlingsjente da hun dukket som Charlene i Neighbours og suksessen har holdt seg stødig siden. Kylie Minouge er ikke bare en inspirasjon blant mange kvinner i dag, hun er også en av de mest ikoniske kvinnelige kjendisene blant menn også - spesielt i det homofile samfunnet.

Kylie startet sin musikk karriere i en alder av 19 og hennes første plate kom i 1987. Hun er berømt for sine musikkvideoer, spesielt "Spinning Around", der hun hadde på seg et par bittesmå gull-hot pants.
Hennes første singel "The Locomotion" toppet de australske hitlistene i flere uker og sangen er fortsatt en favoritt blant både menn og kvinner. (Selv om ikke alle vil innrømme det)

Kylie har siden hun slo igjennom jobbet med flere respekterte musikere som Nick Cave, Pet Shop Boys, Robbie Williams og The Chemical Brothers. Hun har også vært med i en rekke filmer både som hovedrolleinnhaver og hatt gjesteroller, som for eksempel i den store blockbusteren "Moulin Rouge" i 2000 .

I mars 2010 ble Minogue erklært som en av de mektigste kjendiser i Storbritannia, og hun er ofte omgitt av en positiv buzz. Minogue er berømt for å representere de mange kvaliteter av dagens moderne kvinner: Hun er sensuell, men søt, sexy og sjarmerende. Hun er delikat, samt sterk, forførende, glamorøs, leken og mye mer. Kylie ble diagnosert med kreft i 2005, og trakk seg derfor unna rampelyset en periode og begynte å jobbe med sin duftkolleksjon.

I 2009 ga Kylie Minogue ut sin første duft for menn. Den sies å være en sterk, vedvarende og full av selvtillit, samtidig som den er følelsladet og sensuell. Det er en kompleks duft med flere kontraster som representerer en mann med mange motsetninger. Denne forførende duften er perfekt for en karismatisk mann og kan brukes både om dagen og kvelden.

Minogue står 100% bak denne duften, og sa at det var riktig for henne å lansere sin første duft for menn - hun ønsket å produsere noe for dagens moderne mann, siden hun er så takknemlig for hennes verden som er full av kjekke menn som ikke går for stereotyper og velger gjerne noe helt ukonvensjonelt. Det var dette hun håpet å oppnå med denne fantastiske duften.

Så langt har Minouge kun lansert én duft for menn, men det kan være fordi hennes popularitet bare vokser og vokser. Hun har blitt stemt frem som en av de hotteste kvinnene gjennom tidene ved flere anledninger i herremagasiner som FHM og har gjennom hele karrieren vært kjent som et sexsymbol. Kylie har alltid vært veldig glad i hennes homofile fanskare og opptrer ofte på homofile arenaer over hele verden. Hun har også blitt hyllet som det største homoikonet gjennom tidene og er en av de mest innflytelsesrike popstjernene i dette samfunnet.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.