Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

L'Occitane en Provence Aftershave & Dufter til han

L'Occitane ble grunnlagt i 1976 av Olivier Baussan som ønsket å bringe tilbake tradisjonell fransk såpelaing.
I 1978 åpnet han sin første butikk i Volx og selskapet ble raskt populært takket være sine naturlige såper. Tretten år etter at dørene åpnet, lanserte L'Occitane sin første duft: Eau des 4 Voleurs.
Dette var en aromatisk duft for menn som ble elsket av mange. Dessverre har denne duften siden blitt tatt av markedet, men suksessen til L'Occitane og deres dufter har fortsatt. Med et tilbud på over femten dufter for menn, har de virkelig skapt et navn for seg selv.

Merket har hovedfokus på hudpleie og de har også lansert en hudpleieserie for menn. Hele denne serien er basert på behovene til en mann og tilbyr fuktighetskrem, rensemidler og barberingstilbehør. Alle produktene inneholder eteriske oljer med beroligende egenskaper som fungerer optimalt for ansiktshuden til menn som generelt er noe tykkere. Favoritter i denne serien inkluderer produktene fra Cade og Cedrat.

Ikke bare er de involvert med å produsere og selge sine produkter, L'Occitane en Provence har også et nettmagasin som heter "Fantastic Provence", som ble lansert for å fremme kjærlighet og kunnskap om Sør-Frankrike. I 2009 lanserte selskapet øko-refill emballasje for å hjelpe miljøet og redusere avfall.
Vis Mer