Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lalique Aftershave & Dufter til han

René Lalique ble født i 1860 i Marne i Frankrike, men flyttet senere til Paris der han studerte for å bli gullsmed på den annerkjente Parisian School of Decorative Arts. Etter han var ferdig på skolen begynte han å designe smykker for store merker som Boucheron og Cartier, og han åpnet sin egen bedrift kort tid etter, i 1887. Hans første smykker var en kombinasjon mellom klassisk stil og japansk inspirasjon, og han brukte materialer som aldri hadde blitt brukt før, som umiddelbart gjorde han veldig unik. Han signerte alle sine smykker med hans initialer RL og hans smykker blir båret av kjente mennesker over hele verden.

Selskapet startet et samarbeid med parfymeskaper François Coty i 1907, der Lalique utvilket nye teknikker for å lage parfymeflasker. Flaskene ble produsert i Alsace, en region som er kjente for sin tradisjoner med glassproduksjon.

Da Lalique døde i 1945, tok hans sønn over bedriften, og senere hans barnebarn i 1977.

Lalique produserer ikke bare smykker, men også pyntegjenstander, møbler og parfymer. Den første parfymen de lanserte var Lalique de Lalique, som ble utgitt i 1992. Blant deres dufter for menn finner vi den treaktige Lalique pour Homme (1997), med lavendel, bergamott og grapefrukt. De har krydderduften Hommage a L'Homme (2011) med safran, bergamott og oud, og sitrusduften Louxor de Lalique (2006) med lavendel, bergamott og einebær. Merkets Laliques Encre Noire (2006) har vært deres mest populære duft i nyere tid, og inneholder noter av vetiver, musk og tre.

I 2014 lanserte Lalique Noir Premier-serien med 5 dufter fra 5 forskjellige duftfamilier (Rose Royale, Fruits du Mouvement, Elegance Animale, Fleur Universelle ogTerres Aromatiques).
Vis Mer