Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lamborghini Aftershave & Dufter til han

Lamborghini er en italiensk sportsbil produsent og luksusmerke. Selskapet ble stiftet i 1963 og er fortsatt en av de mest ettertraktede bilfabrikantene i verden. De lanserte sin første duft, Lamborghini Pour Homme, i 1999.

Når Ferruccio Lamborghini startet selskapet i begynnelsen av 60-tallet var det med ett enkelt mål; å lage den raskeste og mest raffinerte sportsbilen i Italia. På denne tiden var Ferrucio allerede en industriell magnat. Han hadde en enkel oppvekst i en familie av druebønder og tjente sin formue ved å bygge traktorer. Han elsket å kjøpe biler og ta dem fra hverandre og mens han var i hæren ble han kjent for sin dyktighet. Når Ferrari ble kjent for sine sportsbiler på slutten av 50-tallet var Lamborghini imponert, men han ble snart overbevist om at han kunne lage en bedre bil ved hjelp av teknologier han hadde utviklet for sitt traktor selskap. Han så Ferrari som for støyende og ikke spenstig nok, i hovedsak en racing bil som ikke var ment å bli kjørt rundt på vanlige veier. Ved hjelp av hans egne traktordeler startet Lamborghini produksjonen av sin egen luksus bil, en såkalt Gran Turismo, en høytytende sportsbil i stand til å kjøre lange turer på alle slags veier. Lamborghini Miura P400 var merkets første store suksess, og er fortsatt en klassisk bil. Lamborghini har siden gått videre til å bli en av de store luksus bilprodusentene i verden og navnet er synonymt med høy ytelse og den ytterste kvalitet. Bortsett fra den legendariske Miura er noen av de mest kjente modellene Murcielago, Diablo og Aventador.

Den første Lamborghini duften for menn var elegant krydret og aromatisk Lamborghini Pour Homme. Duften kommer i en flaske som minner om merkets klassiske biler og duften er en blanding av sitrusfrukter, pepper, einebær, koriander og salvie på en base av furuskog og orrisrot. Andre kjente eksempler på Lamborghini cologne er Total (2004), en sitron aromatisk i en stoppeklokke-tema flaske og Lamborghini Classico (2013), en blanding av pasjonsfrukt, sitron, urter og lavendel på en treaktig benzoin base. Lamborghini etterbarberingsvann og dufter er ofte gitt ut under navnet Tonino Lamborghini.
Vis Mer