Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lambretta Aftershave & Dufter til han

Lambretta er et italiensk merke mest kjent for sine scootere og deres mod mote. Selskapet startet som en fabrikk i Milan i 1920 og navnet tok de fra en myte som sa en ånd levde i elven i nærheten.

Lambretta ble grunnlagt av Ferdinando Innocenti og ideen var å skape et lett kjøretøy for personlig transport som ikke ville koste for mye penger og kunne brukes av alle. Det var rett etter krigen og det var vanskelige tider i Italia, så et kjøretøy som som var billigere enn biler ble raskt populært. Mopedene var også enklere å bruke og praktisk for å kjøre gjennom byens trange gater, samt raskt komme seg til utkanten av byen.

Mopeden ble designet så motoren var montert bak føreren, noe som var revolusjonerende og denne stilen brukes fortsatt den dag i dag. I 50-årene begynte Lambretta å eksportere sine sykler til utlandet og da de begynte å selge i Storbritannia ble de inspirert av mod-kulturen de så. Mod var en britisk tenåringskultur som elsket alt som var moderne (mod = modern). Det inkluderte soul musikk, dresser, danseklubber og italienske scootere. Ingenting er mer mod enn bilder av unge menn som kjører sine Lambretta-scootere gjennom byens gater, og dette ser vi i filmen "Quadrophenia"

Lambretta avsluttet produksjonen på grunn av økonomiske problemer på 70-tallet, men de kom tilbake i det 21. århundre. Bortsett fra scootere har merket også gitt ut en serie av tilbehør, inkludert klær og dufter. Aftershaves og parfymer fra Lambretta fanger spenningen fra 50- og 60-tallet og de er alltid produsert med de beste råvarene for å gi den beste holdbarheten. Deres L47 Scooter (2011) gir deg følelsen av å farte rundt på en liten moped med noter av frisk sitrus, lavendel, bergamott, rosmarin på en base av tre og rav.
Vis Mer