40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Laura Biagiotti Aftershave & Dufter til han

Leter du etter en ny aftershave? Laura Biagiotti tilbyr en flott samling av treaktige, krydrede og orientalske dufter for menn, inkludert den populære Roma Uomo aftershave. Ta en titt på vårt utvalg av Laura Biagiotti-dufter til rimelige priser og finn et nytt produkt for din samling.

Hvem er Laura Biagiotti?

Laura Biagiotti er en italiensk motedesigner, som har omfavnet duftens verden. Merket er en internasjonal suksess siden lanseringen av sin første kolleksjon for kvinner i 1972, og Laura Biagiotti har selv vunnet mange priser, inkludert Knights of Labor-prisen fra Italias eks-president og Woman of the Year-prisen i New York. Dameklærne hennes var rimelige, men fortsatt luksuriøse, moderne og laget av høykvalitetsstoff; trekk som er overført til hennes aftershave. Mange av duftene for menn er designet for å etterligne italienske landemerker. Signaturduften for menn, Roma Uomo, ble introdusert i 1995, og flasken er formet som et romersk tempel med søyler og fundament. Her på Parfyme Klikk har vi et stort utvalg av dufter fra Laura Biagiotti for menn og kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.