Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lolita Lempicka Aftershave & Dufter til han

Josiane Maryse Pividals lidenskap for motedesign startet i svært ung alder, da hun begynte å lage klær for dukkene sine. Hennes lidenskap for kunst og poesi inspirerte henne senere til å endre sitt navn til Lolita Lempicka (fra Nabokavs roman "Lolita" og maleren Tamara de Lempicka). Motehuset er mest kjent for sin samling av dufter, men Lolitas kjoler er fortsatt kjent for sin delikate eleganse og båret av ulike kjendiser, inkludert Elle Fanning, som også er ansiktet utad for duften "Le Premier Parfum".

Lolita Lempickas design er påvirket av hennes lidenskap for eventyr, kunst og natur. Hennes kreasjoner reflekterer alltid noen magiske elementer av natur og forheksede verdener. Dette er det som gjør henne så unik i forhold til andre motehus. Hun har også samarbeidet med Nissan Motor Company for å modifisere på Nissan Micra. Partnerskapet gjelder fortsatt den dag i dag og tre versjoner av Micra har blitt utgitt, inkludert en cabriolet. Hun har også startet et samarbeid med Samsung for å designe en mobiltelefon.

Hennes første mannlige duft ble lansert i 2000, "Lolita Lempicka au Masculin". Det er en orientalsk vaniljeduft for menn, som kommer i en magisk lilla flaske som ser ut som en isblokk. I 2010 kom "L'Eau au Masculin" som er en krydret og treaktig duft, som kommer i en glitrende eple-grønn gjennomsiktig flaske.
Vis Mer