Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mäurer & Wirtz Aftershave & Dufter til han

Maurer & Wirtz ble grunnlagt i 1845 av Michael Maurer og stesønnen Andreas Wirtz. Deres første forretning var i Aachen, Tyskland hvor de produserte såpe og vaskemidler. Maurer & Wirtz har utviklet seg siden det 19. århundre, og selskapet er nå mer fokusert på duft. 4711 er uten tvil den mest populære duften i deres sortiment. 4711 er en klassisk sitron cologne som ble til på slutten av 1700-tallet. 4711 er fortsatt laget ved hjelp av den originale oppskriften og har den originale flaskedesignen.

Etter alle disse årene er virksomheten fortsatt delvis familieeid. I 2014 feiret 4711 sin 222 bursdag, kun et par år tidligere 4711 Acqua Colonia (2009) unisex kolleksjonen ble lansert med over 10 forskjellige ingrediens-kombinasjoner i sitt sortiment. Legenden sier at den opprinnelige nesen bak 4711 var en kjøpmann som het Wilhelm Mülhens som fikk en flaske mirakelvann som en bryllupsgave. Dette parfymerte vannet var gitt til ham av en kartesianske munk, og ble senere den 4711 duften slik vi kjenner den. 4711 flaggskipbutikk ligger på Glockenglasse og det er en populær turistattraksjon for duft entusiaster. Denne aromatiske herreduften inneholder sitrus og innslag av appelsinolje og sitron.
En annen favoritt er Tabac duften som ble lansert i 1955. Faktisk er den så populært at duften har sin egen Wikipedia-side. De har nå utvidet Tabac utvalget til å omfatte Tabac Eau de Toilette, Eau de Cologne, barbersåpe, etterbarberingsvann og deodorant.

Med over 170 års erfaring har Maurer & Wirtz kommet en lang vei, men de er ikke på langt nær ferdig. Selskapet fortsetter å vokse ved å kjøpe ulike prestisje merker som Strellson, Baldessarini og mange flere.
Vis Mer