Flash Salg For Singeldagen | Alt Er Rabattert | Ender Om:

Marvel Aftershave & Dufter til han

Marvel er et amerikansk tegneserieselskap som ble stiftet i 1939, en tid da tegneserier var et nytt fenomen. Den første utgaven av Marvel Comics solgte veldig bra, takket være samarbeidet med forfatteren Joe Simon og den legendariske artisten Jack Kirby som med sine intense farger og unike stil satte standarden for tegneserier i fremtiden.
Captain America ble skapt av Marvel under andre verdenskrig og den patriotiske helten ble en knallsuksess da han kjempet mot nazister og andre fiender av USA.

Etter krigen ble superhelter mindre populære. Mens krigen hadde pågått ble tegneseriene lest av folk i alle aldre, men i fredstider ble de mest lest av barn.
Marvel prøvde seg derfor på andre sjangere som western, bibelhistorier og komedier, men ingenting har levd opp til superheltene.

Men så ble Stan Lee en del av Marvel på tidlig 60-tallet, og han gjenopplivet suksessen med splitter nye historier med mer komplekse og menneskelige helter
Med kreasjoner som Spider-Man, Fantastic Four og Hulken klarte selskapet å opprette en ny type tegneserie for en ny tid, noe de fortsatt er kjent for i dag.
Disse heltene, samt X-men og Avengers, har blitt utrolig populære og flere spillefilmer har blitt laget ut av Marveluniverset, som Iron Man, Wolverine og Guardians of the Galaxy.

Det har også blitt laget leketøy, klær og selvfølgelig dufter for folk som ønsker å føle seg som en superhelt. Da den første Avengers-filmen ble lansert, ga selskapet også ut 6 Avengers aftershaves basert på personlighetene til superheltene, blant annet «Smash!» For Hulken (2012), «Patriot» (2012) for Captain America og en egen duft for Black Widow, den eneste kvinnen i supergruppen. Filmen hadde også sin egen duft «Avengers Assemble» (2012), som selges sammen med en dusjsåpe.

Se alle

Marvel tidslinje

2015
2017
2016
Marvel
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 160
Marvel Black Panther
FRA BARE
kr 160
Marvel Captain America
FRA BARE
kr 160
Marvel Captain America Hero
FRA BARE
kr 160
Marvel Deadpool
FRA BARE
kr 160
Marvel Deadpool Dark
FRA BARE
kr 160
Marvel Iron Man
FRA BARE
kr 160
FRA BARE
kr 160
Marvel Spiderman
FRA BARE
kr 160
Marvel Spiderman Black
FRA BARE
kr 160