Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mauboussin Aftershave & Dufter til han

Mauboussin er et fransk smykkeselskap som kan dateres tilbake til 1827. Selskapet ble grunnlagt av gullsmed M. Rocher som åpnet en butikk i Paris. Sammen med sin partner Jean Baptiste Noury, som senere skulle ta over selskapet, fokusert Rocher på skreddersydde smykker ved hjelp av edelstener på nye og utsøkte måter. Dette førte til stor suksess for Mauboussin og produktene ble vist på flere verdensmesser i det 19. århundre som eksempler på fine franske smykker.

Bortsett fra dyktige gullsmeder og blendende skjermer på Avenue de l'Opéra er Mauboussin også kjent for å introdusere nye og fargerike materialer som jade, onyx og koraller. Finanskrisen som rammet verden i 1930 førte til at mange tradisjonsrike luksusmerker måtte stenge dørene for godt, men Mauboussin var i stand til å overleve takket være hjelp av noen av sine mer velstående klienter som Nazli Abdur Sabriog og indiske Maharadjas som reddet selskapet med sjenerøse donasjoner og kontrakter på enorme smykker som vises i retten deres.

Mauboussin er fortsatt sterk i dag, og har utvidet til flere nye kontinenter. De åpnet butikker i Asia i 1980 og i 2009 åpnet de sin amerikanske flaggskip butikk i New York City. Denne overdådige butikken og utstillingslokale, en fire-etasjers bygning fylt til randen med dyre juveler, edelstener og andre diverse luksusting har fått mye oppmerksomhet.
Mauboussin begynte å lage parfyme i 2000, men det var ikke før 3 år senere at selskapet begynte å lage dufter for menn. Den første Mauboussin duften for menn var den orientalske Mauboussin Homme som ble introdusert i 2003. Med en frisk åpning av lavendel og bergamot, et krydret hjerte av kanel på en tre og vanilje base var duften en hit fra starten og selskapet har siden fulgte opp duften med gode dufter som woody M Generation (2010) og Maboussin Pour Lui (2012) og sine mange versjoner.
Vis Mer