Flash Salg For Singeldagen | Alt Er Rabattert | Ender Om:

Mauboussin Aftershave & Dufter til han

Mauboussin er et fransk smykkeselskap som kan dateres tilbake til 1827. Selskapet ble grunnlagt av gullsmed M. Rocher som åpnet en butikk i Paris. Sammen med sin partner Jean Baptiste Noury, som senere skulle ta over selskapet, fokusert Rocher på skreddersydde smykker ved hjelp av edelstener på nye og utsøkte måter. Dette førte til stor suksess for Mauboussin og produktene ble vist på flere verdensmesser i det 19. århundre som eksempler på fine franske smykker.

Bortsett fra dyktige gullsmeder og blendende skjermer på Avenue de l'Opéra er Mauboussin også kjent for å introdusere nye og fargerike materialer som jade, onyx og koraller. Finanskrisen som rammet verden i 1930 førte til at mange tradisjonsrike luksusmerker måtte stenge dørene for godt, men Mauboussin var i stand til å overleve takket være hjelp av noen av sine mer velstående klienter som Nazli Abdur Sabriog og indiske Maharadjas som reddet selskapet med sjenerøse donasjoner og kontrakter på enorme smykker som vises i retten deres.

Mauboussin er fortsatt sterk i dag, og har utvidet til flere nye kontinenter. De åpnet butikker i Asia i 1980 og i 2009 åpnet de sin amerikanske flaggskip butikk i New York City. Denne overdådige butikken og utstillingslokale, en fire-etasjers bygning fylt til randen med dyre juveler, edelstener og andre diverse luksusting har fått mye oppmerksomhet.
Mauboussin begynte å lage parfyme i 2000, men det var ikke før 3 år senere at selskapet begynte å lage dufter for menn. Den første Mauboussin duften for menn var den orientalske Mauboussin Homme som ble introdusert i 2003. Med en frisk åpning av lavendel og bergamot, et krydret hjerte av kanel på en tre og vanilje base var duften en hit fra starten og selskapet har siden fulgte opp duften med gode dufter som woody M Generation (2010) og Maboussin Pour Lui (2012) og sine mange versjoner.

Se alle
SE VURDERINGER
Mauboussin Homme Eau de Parfum 100ml Spray
(1)
Mauboussin Homme Eau de Parfum 100ml SprayGod parfyme fra Mauboussin
Groover,
Omtale av "Mauboussin Homme Eau de Parfum 100ml Spray" utgaven

Mauboussin starter som en bombe av kanel og pepper. Den er utrolig bra formullert til prisen du betaler. Den kan minne deg om mye dyrere parfymer, men er du ute etter en billig og god herreduft er dette tingen for deg.

Mauboussin tidslinje

2002
2019
2018
2016
2016
2015
2015
Pour Lui in Black
POUR LUI IN BLACK

Pour Lui in Black av Mauboussin er en orientalsk og treaktig duft...

Pour Lui Time Out
POUR LUI TIME OUT

Pour Lui Time Our av Mauboussin er en akvatisk og treaktig duft...

2012
2012
Pour Lui (M)
POUR LUI (M)

Pour Lui av Mauboussin er en treaktig og aromatisk duft for menn....

2003
2003
Mauboussin Homme
MAUBOUSSIN HOMME

Mauboussin Homme av Mauboussin er en aromatisk orientalsk duft...

Mauboussin
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 274
FRA BARE
kr 263
Mauboussin Mauboussin Homme
MAUBOUSSIN HOMMEMauboussin Homme av Mauboussin er en aromatisk orientalsk duft...
FRA BARE
kr 265
Mauboussin Pour Lui (M)
POUR LUI (M)Pour Lui av Mauboussin er en treaktig og aromatisk duft for menn....