40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Mayfair Aftershave & Dufter til han

Mayfair Parfyme er et britisk merke som produserer nye versjoner av gamle dufter og kosmetikk som ikke lenger er tilgjengelig.

Den treaktige chypreduften Black Label, som opprinnelig kom ut i 1976 under merket Yardley, er tigjengelig igjen i dag, takket være Mayfair. Den er oppdatert med en sitrusvri som er balansert med aromatiske noter av eikemose, patchouli og sandeltre for å skape en sofistikert og maskulin duft for enhver anledning.

Solpleieproduktene fra Mayfair inkluderer solkremer, selvbruning og bronzers, og dufter alle av macademia og kokos. Alle deres solpleieprodukter beskytter huden og tilfører ekstra vitamin E.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.