Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mercedes Benz Aftershave & Dufter til han

Mercedes-Benz er selve symbolet på luksusbiler og har laget biler siden teknologien først ble tilgjengelig på begynnelsen av århundret.

Selskapet var et resultat av en fusjon mellom de tyske bilprodusentene Daimler Mercedes og Karl Benz og som laget Benz Patent Motorwagen på midten av 1880-tallet. Med så langt erfaring er det ikke rart av Mercedes-Benz regnes som en av de beste bilprodusentene i verden.

Biler fra Mercedes-Benz har vært veldig populært blant kjendiser, og blant annet Elvis Presley, Coco Chanel, John Lennon og selv Fidel Castro fartet rundt i model 6000, som er en av verdens mest gjennkjennelige klassiske biler. Selv Paven kontaktet selskapet for å designe hans ikoniske bil.
Også moderne kjendiser digger Mercedes-Benz som Kanye West, Britney Spears og David Beckham.

For å feire suksessen til merket, lanserte de i 2012 Mercedes-Benz Cologne, som er laget av parfymeskaper Oliver Cresp, mannen bak parfymer fra merker som Dior, Thierry Mugler og Jean Paul Gaultier.
Deres første duft fanger følelsen av en Mercedes med frisk bergamott, sitron, muskat og pepper på en base av patchouli og sedertre. Den ble en stor hit og Mercedes-Benz lanserte derfore flere dufter som blant annet den aromatiske treduften CLUB (2013) og den aromatiske Mercedes Benz Man (2015), begge designet av Herr. Cresp.
Vis Mer