Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mexx Aftershave & Dufter til han

Mexx er et internasjonalt klesmerke som startet i Amsterdam i 1986. I dag selger og designer ikke bare Mexx sine egne klær, men de har også et utvalg av briller så vel som parfymer til menn og dufter.

Historien om Mexx begynner i 1968 da Rattan Chadha slo sammen sine to merker Moustache for menn (M) med Emanuelle (E) for kvinner og forseglet med to klemmer (XX). Siden da har Mexx vokst til å bli et internasjonalt etablert merke med over 800 butikker i mer enn 55 land.

I 2001 ble Mexx kjøpt av det amerikanske moteselskapet Liz Claiborne som driver med mote, design, tilbehør og parfymer internasjonalt.

Mexx ble nok en gang solgt i 2012 til The Gores Group, og de gjorde dessverre slik at Mexx gikk konkurs. I 2015 ble merket gjenopplivet av tyrkiske Eroglu Holding som relanserte Mexx i hele Europa. I dag er Mexx sterkere enn noensinne, og selger Mexx mote for menn, en produktserie for barn som heter Mexx Kids, flere tilbehør og et stort utvalg av Mexx dufter samt tepper og sengetøy.

James Blunt, den talentfulle sangeren og låtskriveren, var talsmann for MEXX sine dufter fra 2012 til 2014. James var ansiktet til Mexx Pure, en ren duft med noter av kardemomme og pepper på toppen, et hjerte av tomatblad og vann noter mens basen består av mose og trenoter.

En annen duft som James var ansiktet til er Energizing fra 2014. På parfymelanseringen beskrev James lukten som ideel for ham å "bare spraye den på og gå". Energizing er en frisk og fruktig duft, perfekt for sommerdager og ideell for en travel livsstil.

De fleste av Mexx sine dufter har et kvinnelig motstykke; Mexx Black Men har en kvinnelig versjon som heter Black Woman. Mexx Black Men er en overraskende søt duft med en flott komposisjon av akvatiske aromaer, friske noter av vannlilje og trenoter. Magnetic er en annen duft som kommer i en mannlig og en kvinnelig versjon. Den mannlige versjonen er Magnetic Man og det er en krydret herlig duft med toppnoter av rabarbra, artemisa, kumquat og aldehyder. Det forførende hjertet består av fiol blad, koriander og vann noter og basen er en spennende blanding av sandeltre, patchouli, kashmir tre og musk.

Verdt å nevne er også Ice Touch Man fra 2014. De fleste av Mexx sine dufter er rettet mot det sofistikerte ungdomsmarkedet og Ice Touch Man er ikke noe unntak. Ice Touch Man åpner med friske noter som blander seg inn i et akvatisk hjerte som er pakket inn i en base av trenoter. En ideell herreduft for ferske bekymringsløse sommerdager.
Vis Mer