40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Mont Blanc Aftershave & Dufter til han

Mont Blanc er et tysk luksusvareselskapet som ble grunnlagt i 1908 av Claus-Johannes Voss og August Eberstein, kjent for sine penner og klokker av høy kvalitet.
De holdt seg faktisk til bare penner frem til 1935 da de utvidet deres tilbud til å inkludere lærvarer, notatbøker og skrivesaker, men dette forandret seg etter at Mont Blanc ble kjøpt opp av Richemont Group i 1970, som samtidig kjøpte opp Cartier og Van Cleef & Arpels.

Det var Richemont konsernets eierskap som så den store utvidelsen av Mont Blanc ved å innføre produkter som vesker, smykker og klokker. Det var ikke før 2001 at Mont Blanc lanserte sin første duft, "Presence", en delikat, søt, orientalsk og treaktig duft for kvinner.

Populære herredufter fra Mont Blanc-serien inkluderer de friske kryddernotene til "Presence Cool" (2002), forente noter av balsamico og tre utgjør duften "Induvidual" (2003), den aromatiske kydderduften "Homme Exceptionnel" (2008), den aromatiske, søte og krydrete "Legend" (2011) og den varmt krydrete og aromatiske "Emblem" (2014) for å nevne noen.

Mont Blanc - opplev det eksepsjonelle.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.