40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Moschino Aftershave & Dufter til han

Moschino er en italiensk high fashion-motehus som ble opprettet i 1983 av Franco Moschino. Moschino sitt design har blitt kjent for sine innovative plagg og eksentriske stil.
Rossella Jardini, Franco assistent, ble kreativ leder etter hans død, mellom 1994 og 2013, og hun har opprettholdt Francos stilistiske og kunstneriske tilnærming.
I 2013 ble Jeremy Scott Moschino nye kreative direktør og han presentere sin første Moschino kolleksjon på catwalken høsten 2014.

I 2009 åpnet Moschino sitt eget hotell som heter "Maison Moschino", men før det har de også spilt en stor rolle i å designe antrekk for kjendiser og berømte hendelser, som for eksempel OL 2006 i Torino, Kylie Minogues turne i 2005, Madonnas 2008 Sticky & Sweet Tour.

Jeremy Scotts kreasjoner likner elegante versjoner av Barbie-dukker. Lyse farger, morsomme mønstre og eksentrisk søthet. Kolleksjonene for menn er alltid veldig unike og fargerike, men blir aldri overdrevet.

Moschino har forskjellige dufter for menn og kvinner. "Moschino For Men" ble lansert i 1990, tre år etter utgivelsen av duften for kvinner som ble kalt "Uomo?", og er en svært spennende treaktig og orientalsk duft, egnet for enhver mann. "Moschino Forever" er en frisk duft for menn som ble lansert i 2011. Det er en original duft som etterlater et subtil krydret spor.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.