40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Nautica Aftershave & Dufter til han

Nautica er en amerikansk merke for sportsklær og tilbehør, som ble etablert i 1983. De tilbyr en klassisk stil av høy kvalitet for alle deres produkter, inkludert deres dufter. Navnet er inspirert av navigasjon og havet, og merket har en sterk tilknytning til seiling og er sponsor for seilekonkurranser.

Selskapet har mer enn 75 butikker over hele verden og selger sportsklær, jeans, skjorter og badetøy alle under tre forskjellige serier: Anchor, Crew og Fashion. Nautica har utvidet sitt produktspekter til å omfatte dufter, briller og tilbehør til hjemmet, som blant annet sengetøy.

Den første duften for menn lansert av Nautica var Nautica Cologne for Men (1992), som kom i merkets signaturfarge blå. Det er en treaktig sitrusduft med noter av aldehyder, koriander, estragon, neroli, Cyclamen og eikemose. I 1999 lanserte de Latitude/Longitude, en aromatisk og kryddret duft med noter av bergamott, koriander, estragon, muskat og svart te

Duften Oceans Nautica for Men (2009) er en aromatisk marineduft som inneholder sitron tonic, geranium, og salt rose. Merket er også kjent for Regatta (2009), en aromatisk sitrusduft med mandarin, salvie og mynte. I 2015 lanserte Nautica Life Energy, en treaktig duft med bergamott, grapefrukt, salvie og vetiver.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.