40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Nike Perfumes Aftershave & Dufter til han

Må ikke forveksles med det amerikanske idrettsmerket , Nike er et spansk parfymehus etablert flere tiår før sin navnebror , i 1929, og navnet er hentet fra den greske gudinnen for seier. Merket er en del av De Ruy Perfumes som også inkluderer parfymehus som Titto Bluni og Carlos Moya. Nike har lansert dufter for menn og kvinner og har som mål å produsere moderne og forfriskende dufter for alle.

Selskapet har gitt ut et stort antall Nike aftershave og dufter for menn. Blant de mest populære er Nike For Men Original (1991), en aromatisk sitronduft med hint av krydder og 5th Element som er en treaktig duft med kardemomme og pepper på en base av skog og vanilje.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.