40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Nikos Aftershave & Dufter til han

Nikos Apostolopoulos er en kontroversiell motedesigner fra Hellas som har gjort seg bemerket takket være sine ofte sjokkerende og sexy design for menn. Hans merkevare fokuserer på utfordrende undertøy, men de lanserer også klær samts sports- og streetkolleksjoner. Inspirasjonen kommer hovedsakelig fra kulturen i hjemlandet Hellas, fra de flotte og sensuelle statuene som finnes der. Apostolopoulos begynte å la seg inspirere av kvinner på 90-tallet og det var da han lanserte sin første duft. Denne var for kvinner, men det var ikke lenge etter at han lanserte Sculpture pour Homme (1995), som inneholder noter av friske sitrusfrukter, appelsinblomster, rav og benzoin. Den er inspirert av livet på den greske øya og flasken er formet som et seil. Andre populære aftershaves fra Nikos er den orientalske og treaktige Nikos for Men (2004) med noter av sitron, krydder, kaffe og vanilje.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.