40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Paco Rabanne Aftershave & Dufter til han

Paco Rabanne aftershave for menn er en ideell gave. Her på Parfyme Klikk har vi et stort utvalg av Paco Rabanne-dufter å velge mellom, alle til gode priser. Ta en titt på på utvalg, inkludert cologne, aftershave lotion og gavesett.

Hvem er Paco Rabanne?

Paco Rabanne er en spansk-fransk motedesigner og parfymemogul. Opprinnelig en utdannet arkitekt, Rabanne vendte seg til smykker etter endt utdanning og ble til slutt ansatt av merker som Dior og Balenciaga på midten av 1960-tallet. Han fortsatte å utvide sin kunnskap om mote og design, og snart stilte han ut moderne mote som var perfekt for det svingende sekstitallet. Han startet sitt eget selskap i 1966.

I 1973 ble de første aftershaves for menn av Paco Rabanne lansert, kalt Paco Rabanne Pour Homme, en barbershop-inspirert Fougére duft med aromatiske noter. Den firkantede grønne flasken er blitt ikonisk og forholder seg godt til den rene og gressrike duften inni. Den mest populære Paco Rabanne parfymen er uten tvil 1 Million (2008). Den har blitt en go-to duft for mange menn, og med sin vakre blanding av treaktige og krydrede noter, er det en forførende favoritt som fortsatt er en bestselger hos Parfyme Klikk. Handle vårt utvalg av Paco Rabanne-dufter til en utrolig pris.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.