Pal Zileri Aftershave & Dufter til han

I spissen av italiensk design finner vi spesialisten innen herreklær, Pal Zileri. De kombinerer tradisjon med moderne håndverk for å lage sine skreddersydde klær og tilbehør. Merket er kjent for å ha samme kvalitet som store merker som Brioni, Luisaviaroma og Canali, samt Brooks Brothers i USA.

Merket er basert i den lille italienske byen Quinto Vicento, hvor alle deres produkter er laget at italienske håndverkere. I dag selger Pal Zileri sine kolleksjoner i mer enn 500 butikker i over 70 land over hele verden. Merket tilby dresser, smoking, lærjakker, casual og sporty klær, sko, tilbehør som belter og klokker, samt en rekke dufter. Dressene fra Pal Zileri er deres bestselgere og de har høstet ros fra moteeksperter over hele verden.

Firmaet ble grunnlagt av Gianfranco Barizza og Aronne Miola i 1970 og merket etablerte seg raskt på det italienske markedet og blomstret opp til en internasjonalt anerkjent merke i løpet av 80-tallet.
På den tiden var det Pal Zileri som produserte herreklærkolleksjonene for motehusene Moschino og Trussardi. Ved årtusenskiftet nådde de en omsetning av 80 millioner pund og dette skapte nok kapital til å introdusere to nye under-merker, nemlig Pal Zileri Concept og den populære LAB-serien som tilbyr et utvalg casual klær for menn med en elegant og futuristisk stil rettet mot et yngre publikum.

Pal Zileri ansatte Paolo Roviera, som tidligere jobbet for Ermenegildo Zegna, som ny konsernsjef og Mauro Ravizza Krieger ble ansatt som ny kreativ direktør, for å skifte selskapets fokus og satse enda mer på det internasjonale markedet. Pal Zileri Avant-Craft-konseptet ble lansert i løpet av deres internasjonale catwalk-debut under Milan fashion week i 2015, og introduserte nye teknikker og materialer som resulterte i et mer spennende og dristig resultat. De brukte skuespiller Morgan Watkin i sine AW15-kampanjer.

Aftershavene fra Pal Zileri er kjent for å være elegante og kun laget av kvalitetsingredienser. Den aromatiske signaturduften Pal Zileri (2002) var den første duften som ble lansert fra merket og den inneholder noter av lavendel, eple, melon, fiolablad, sandeltre, rose, patchouli og bergamott.
I 2005 kom den aromatiske og treaktig Sartoriale, med noter av musk, eikemose, rav og liljekonval, og dette er merkets mest populære duft. I 2006 kom den treaktige krydderduften Lab med noter av mandarin, bergamott, guaiac- og sedertre. De har også Pal Zileri Collezione Privata som er en luksuriøs duftsamling med en rekke sofistikerte dufter for menn. De kommer i elegante flasker i en stilig geometrisk emballasje sammen med et lommetørkle.

Se alle

Pal Zileri tidslinje

2001
2012
2011
2011
Uomo
UOMO

Uomo av Pal Zileri er en treaktig og krydret duft for menn. Den...

Uomo Essenza di Capri
UOMO ESSENZA DI CAPRI

Uomo Essenza di Capri av Pal Zileri er en treaktig og aromatisk...

2005
2005
Concept No18
CONCEPT NO18

Concept No 18 av Pal Zileri er en aromatisk og treaktig duft for...

2002
2002
Pal Zileri
PAL ZILERI

Pal Zileri av Pal Zileri er en aromatisk duft for menn. Den...

Pal Zileri
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 149
Pal Zileri Uomo Essenza di Capri
UOMO ESSENZA DI CAPRIUomo Essenza di Capri av Pal Zileri er en treaktig og aromatisk...