Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Paul Smith Aftershave & Dufter til han

Paul Smith er en engelsk motedesigner kjent for sine kolleksjoner for menn. Han ble adlet av dronning Elizabeth II i 2000 for sin 30 års tjeneste til mote. Han begynte sitt eventyr i moteindustrien i en alder av 16 år med hjelp fra hans moteutdannede kjæreste, Pauline (nå kona). Sammen var de i stand til å lage sin første kolleksjon for menn og presenterte den i Paris under merkenavnet Paul Smith.
Hans kolleksjoner er designet i Nottingham og London, men er produsert i England og Italia. Hver av Paul Smiths butikker er forskjellig i alle land og reflekterer alle et bestemt kulturelt innslag. Han har nå 14 forskjellige kolleksjoner inkludert dufter.

Hans første dufter ble lansert i 2000 og var de var "Paul Smith Men" og "Paul Smith Women". Hans dufter omfavner britisk stil med en gnist av kreativitet. Hans mest populære mannlige dufter inkludere "Extreme", en søt og intens duft, "Optimistic", med krydret tre og friske noter, og "Paul Smith Man" som er en beroligende og avslappende Eau de Toilette.
Vis Mer