40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Penthouse Aftershave & Dufter til han

Penthouse er et blad for menn som først kom ut på midten av 1960-tallet. Det ble lansert av Bob Guccione, en italiensk-amerikansk forretningsmann og tegneserietegneren som skapte bladet for å konkurrere med Playboy som var utrolig populær på den tiden. Penthouse fikk raskt et rykte på seg for å være en enda mer dristige enn Playboy og i tilegg til sine avslørende bilder av vakre damer, skrev de også modige artikler om korrupsjon i regjeringen og skandaler.

Penthouse ble en internasjonal suksess og gjorde Guccione til en meget rik mann, så på 70-tallet bygde han en gigantisk villa i New York, som sies å være en av de største i byen. Han finansierte også den historiske filmen Caligula, en biografi om den romerske keiseren, med skuespillerene Malcolm McDowell og Helen Mirren. Caligula er kjent som en av de dristigste storbudsjettsfilmer noensinne laget, og er definitivt ikke for noen under 18 år. På 90-tallet ble bladet mer eksplisitt enn noen gang før og de ble også kjent for flere PR-stunts, som da de prøvde å få Monica Lewinsky, kjent som sekretæren til Bill Clinton, til å posere for Penthouse.

Penthouse har i de senere årene gitt ut et sett med dufter som fanger den ungdommelige, opprørske og sexye sjelen til merkevaren. Life On Top er en treaktig duft med frisk frukt, krydder, einer, musk og mose som gjør den til en frisk og sporty sommerduft. En annen hit fra merket er Legendary (2014) som er som en frisk bris med sitrus, grapefrukt og vetiver.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.