Flash Salg For Singeldagen | Alt Er Rabattert | Ender Om:

Penthouse Aftershave & Dufter til han

Penthouse er et blad for menn som først kom ut på midten av 1960-tallet. Det ble lansert av Bob Guccione, en italiensk-amerikansk forretningsmann og tegneserietegneren som skapte bladet for å konkurrere med Playboy som var utrolig populær på den tiden. Penthouse fikk raskt et rykte på seg for å være en enda mer dristige enn Playboy og i tilegg til sine avslørende bilder av vakre damer, skrev de også modige artikler om korrupsjon i regjeringen og skandaler.

Penthouse ble en internasjonal suksess og gjorde Guccione til en meget rik mann, så på 70-tallet bygde han en gigantisk villa i New York, som sies å være en av de største i byen. Han finansierte også den historiske filmen Caligula, en biografi om den romerske keiseren, med skuespillerene Malcolm McDowell og Helen Mirren. Caligula er kjent som en av de dristigste storbudsjettsfilmer noensinne laget, og er definitivt ikke for noen under 18 år. På 90-tallet ble bladet mer eksplisitt enn noen gang før og de ble også kjent for flere PR-stunts, som da de prøvde å få Monica Lewinsky, kjent som sekretæren til Bill Clinton, til å posere for Penthouse.

Penthouse har i de senere årene gitt ut et sett med dufter som fanger den ungdommelige, opprørske og sexye sjelen til merkevaren. Life On Top er en treaktig duft med frisk frukt, krydder, einer, musk og mose som gjør den til en frisk og sporty sommerduft. En annen hit fra merket er Legendary (2014) som er som en frisk bris med sitrus, grapefrukt og vetiver.

Se alle

Penthouse tidslinje

2012
2015
2014
2014
Influential
INFLUENTIAL

Influential av Penthouse er en frisk duft for menn. Den...

Legendary
LEGENDARY

Legendary av Penthouse er en sitrusduft for menn. Den inneholder...

Powerful
POWERFUL

Powerful av Penthouse er en treduft for menn. Den inneholder...

Prestigious
PRESTIGIOUS

Prestigious av Penthouse er en herreduft som ble lansert i 2014.

2013
2013
Life On Top
LIFE ON TOP

Life On Top av Penthouse er en treaktig og krydret duft for...

Penthouse
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 116
Penthouse Life On Top
LIFE ON TOPLife On Top av Penthouse er en treaktig og krydret duft for...