40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Police Aftershave & Dufter til han

Da merket Police ble grunnlagt i Italia i 1983, fokuserte de kun på briller, spesielt solbriller. De ble raskt kjent for sitt moderne, edgy og dristig design, og de ble derfor en naturlig del av 1980-tallet da solbriller hadde blitt et viktig fashion statement.

Etter å ha oppnådd internasjonal suksess med sine solbriller, prøvde Police seg på duftmarkedet på 90-tallet med mye suksess. Deres første duft noensinne var Police Original (1997), en aromatisk fougereduft for menn, med noter av bergamott, mynte og lavendel. Denne ble en stor hit og passet perfekt inn med merkets unike stil.

Siden da har Police gitt ut flere enestående dufter for menn, inkludert To Be (2011), en frisk kombinasjon av svart pepper, grapefrukt og fiola i en oppsiktsvekkende hodeskalleflaske i glass. Denne duften har fått flere spin-offs i løpet av årene, inkludert den fantastiske To Be The King (2013) en maskulin duft med sitrus og krydder i en svart flaske formet som en hodeskalle med en gullkrone .
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.