Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Prada Aftershave & Dufter til han

Prada er en italiensk luksus moteselskap som ble grunnlagt i 1913 av brødrene Mario og Martino Prada. Selskapet har siden 1978 vært i regi av Miuccia Prada, Marios barnebarn.
Miuccia kreasjoner ble lansert i 1979 og oppnådde stor suksess.

Miuccia åpnet en butikk i Milano og møtte etterhvert Patrizio Bertelli, som var en gründer innen skinnindustrien. Dette førte til at Miuccia begynte å skape sine første ryggsekker og vesker som raskt ble bestselgere. Dette førte til at Bertelli ble en del av virksomheten. Og en del av Muccias liv.

Hennes første kolleksjon for kvinner kom i 1988, ett år etter hun giftet seg med Bertelli. I 1992 introduserte hun en kolleksjon oppkalt etter hennes kallenavn, Miu Miu, og presenterte en kreativ og uvanlig stil av "stygg-chic'e"-klær. Kolleksjonen for herrer kom året etter i 1993.

Pradas dufter er laget i samarbeid med Puig, som også samarbeider med andre kjente moteselskaper som Jean Paul Gaultier og Valentino. Den første duften å erobre massemarkedet var "Prada Eau de Parfum" i 2004. I utgangspunktet var duftene fra Prada rettet mot en nisjemarket skapt av kun én note, men de viste seg å bli veldig populære.
Andre populære dufter fra Prada for menn er "Luna Rossa", "Prada Man" og "Amber Pour Homme".
Vis Mer