40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Puma Aftershave & Dufter til han

Puma er en av de største idrettsmerkene i verden. De selger fotballsko, golf utstyr, og har hjulpet mange idrettsutøvere til å vinne gull. Puma designer også klokker, klær og parfymer. Noen av deres mest populære dufter inkluderer Flowing og Green.

Puma ble startet av Rudolf Dassler i 1948. Han drev opprinnelig en skofabrikk med sin yngre bror Adolf. De ble uvenner på 1940-tallet og fikk aldri helt gjort opp. Adolf startet sitt eget selskap, Adidas, og de krigførende brødrene delte byen i to. Du kunne alltid se hvem som var på hvilken side avhengig av hvilke sko de hadde på seg, Puma eller Adidas. I dag er begge merkene er en del av "de fire store"; Nike, Adidas, Reebok og Puma, og de to selskapene fortsette å konkurrere med hverandre i dag.

At Puma ble en av verdens ledende merkevarer er også my takket være det faktum at deres sko er favoritter til fotball legender som Pelé, Diego Maradona, og Gianluigi Buffon. Usain Bolt gjorde seg fortjent til kallenavnet "Lightning Bolt" når han løp i Puma sko og Puma har også designet en kolleksjon for Scuderia Ferrari. Puma har en lang historie med klassisk design, for eksempel PUMA Clyde, et skreddersydd par av semskede sko for den talentfulle basketballspilleren Walt "Clyde" Frazier i 1973 og Puma merkevaren ble en av de første sportsmerkene til å engasjere seg i moteverden når de samarbeidet med Jill Sander i 1998.

Puma lanserte sin første duft i 2003 og har siden skapt mer enn 30 friske parfymer og aftershave som passer både for menn og kvinner.
Puma Flowing Man var den første Puma duften. Flowing Man er en sporty duft med friske krydrede toner av pepper, basilikum, sedertre og mint. Denne friske duften er ideel for en aktiv og sporty mann. Puma Green for ham er en en energisk duft som lover å løfte humøret. Usain Bolt var ansiktet til Puma Green.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.