Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Ralph Lauren Aftershave & Dufter til han

Ralph Lauren er en amerikansk designer, berømt for sin merkevare Polo og han er 191. rikeste personen i verden, ifølge Forbes. I 1966 begynte Ralph Lauren å lage slips ut av filler og solgte dem til små butikker i New York City.
En dag kjøpte luksusbutikken Neiman Marcus 1200 av dem, og dette ble et vendepunkt i Laurens liv og virksomhet.

I 1967 åpnet Ralph Lauren sin egen butikk der han solgte sine slips og andre klær under navnet "Polo".
De fem neste årene ble en blomstrende periode i Ralph Laurens karriere. Han mottok COTY-prisen for sin herreklær-kolleksjon, han introduserte dresser for kvinner med Polo-logoen og ga ut en kortermet piqueskjorte med Polo-logen, som nå er berømt over hele verden. Ralph Lauren har nå 13 forskjellige kleskolleksjoner, 8 for herreklær og 5 for kvinner. Hans kreasjoner spenner fra sportssamlinger til formelle klær, men uansett type klær er hans visjon om mote representert. Han ønsket å skape komfortable, elegante plagg, for å symbolisere amerikansk mote og hans smak for smarte klær.
Laurens "preppy" signaturklær ble også brukt til å representere den sporty og elegante Jay Gatsby, spielt av Robert Redford, i "The Great Gatsby" film av 1974.

Ralph Lauren har dufter for både menn og kvinner som er laget i samarbeid med L'Oreal. Hans første duft for menn var "Ralph Lauren Polo", en frisk duft av basilikum og artemisia blandet med varm tobakk og lær. "Safari" (1992) er en av Lauren mest kjente dufter som blander sitrus og varme kryddernoter med fersk lavendel. Ralph Laurens "Blue Sport" er en eksplosjon av friskhet, med grønt eple, mandarin, mynte og ingefær. Ralph Laurens "Big Pony" kolleksjon for menn inkluderer fire forskjellige dufter komponert av bare to noter hver som perfekt omfavner menns allsidighet.
Vis Mer