40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Reminiscence Aftershave & Dufter til han

Reminiscence startet som et lite selskap på den franske rivieraen, som et sted der turister og lokalbefolkningen kunne gå for unike smykker. Grunnleggerne Nino Amaddeo og Zoé Coste, mente at sansene å se og å lukte gikk hånd i hånd. De lanserte derfor sine første parfyme for menn Patchouli Pour Homme i 1970, og suksessen økte salget av både dufter og smykker. Etter deres suksess på 80-tallet valgte de å åpne to nye butikker, en i Cannes og en i Paris. På begynnelsen av 2000-tallet hadde de 270 butikker rundt om i verden og 55% av selskapets inntekter er salg av dufter.

Patchouli Pour Homme er en balsamicoduft lener seg tungt på noter av sedertre og patchouli, mens Reminiscence Pour Homme (1999) ble opprettet som en ode til merkevarens navn og mening. Det er en frisk og sensuell cologne med noter av sitron og lavendel, kombinert med et hjerte av kardemomme, nellik og koriander.

Zoé Coste gikk dessverre bort i 2007, og selskapet er nå drevet av hennes barn Lilla og Sebastien Amaddeo.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.