40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Richard James Aftershave & Dufter til han

Richard James, etablert i 1992, ble grunnlagt av sin navnebror og Sean Dixon. Dette var en "Ny etablering" for skreddersydde Savile Row dresser og skreddersydde herreklær med beliggenhet på Savile Row i London. En av deres signatur todelte dresser - en eller to knapper, enkeltspent - kan bli din for så lite som £ 4000. Prisen inkluderer å kunne tilpasse drakten til enhver anledning med over 20 000 forskjellige typer tekstiler å velge mellom. Hva som gjør Richard James unike er deres utsøkt håndverk og lidenskap for skreddersøm. Richard James selv ble uteksaminert fra det prestisjetunge Brighton College of Art og er en tidligere kjøper for Brown. Han ble tildelt Menswear of the Year og Bespoke Designer of the Year av British Council. Sean, nå administrerende direktør i selskapet, er kjent for å reise langt og bredt for å finne nye inspirasjoner som de inkluderer i sin design. Richard James kreasjoner har blitt brukt av legender som Sir Elton John, Mark Ronson, Theo Walcott og Mo Farah.

Deres produkter selges kun i tre fysiske frittstående butikker i Storbritannia og noen utvalgte Marks & Spencer butikker. Deres internasjonale kunder kan få tilgang til det brede spekteret av Richard James herreklær, tilbehør og dufter online.

De gikk inn i duftens verden med lanseringen av sin ikoniske Savile Row (2003). Det er en fougere duft med friske krydder og treaktige noter av eik, mose og sandeltre. Et sett med fire Eau de Eau de ble lansert i 2006. Den aromatiske sitrus Richard James Cologne kombinerer krydder, kardemomme, ingefær, kanel og basilikum med frukt og blomster. De andre dufter i denne serien, er fokusert rundt en hovedingrediens: Cologne Cardamom, Cologne Lavender og Cologne Vetiver.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.