Richard James Aftershave & Dufter til han

Richard James, etablert i 1992, ble grunnlagt av sin navnebror og Sean Dixon. Dette var en "Ny etablering" for skreddersydde Savile Row dresser og skreddersydde herreklær med beliggenhet på Savile Row i London. En av deres signatur todelte dresser - en eller to knapper, enkeltspent - kan bli din for så lite som £ 4000. Prisen inkluderer å kunne tilpasse drakten til enhver anledning med over 20 000 forskjellige typer tekstiler å velge mellom. Hva som gjør Richard James unike er deres utsøkt håndverk og lidenskap for skreddersøm. Richard James selv ble uteksaminert fra det prestisjetunge Brighton College of Art og er en tidligere kjøper for Brown. Han ble tildelt Menswear of the Year og Bespoke Designer of the Year av British Council. Sean, nå administrerende direktør i selskapet, er kjent for å reise langt og bredt for å finne nye inspirasjoner som de inkluderer i sin design. Richard James kreasjoner har blitt brukt av legender som Sir Elton John, Mark Ronson, Theo Walcott og Mo Farah.

Deres produkter selges kun i tre fysiske frittstående butikker i Storbritannia og noen utvalgte Marks & Spencer butikker. Deres internasjonale kunder kan få tilgang til det brede spekteret av Richard James herreklær, tilbehør og dufter online.

De gikk inn i duftens verden med lanseringen av sin ikoniske Savile Row (2003). Det er en fougere duft med friske krydder og treaktige noter av eik, mose og sandeltre. Et sett med fire Eau de Eau de ble lansert i 2006. Den aromatiske sitrus Richard James Cologne kombinerer krydder, kardemomme, ingefær, kanel og basilikum med frukt og blomster. De andre dufter i denne serien, er fokusert rundt en hovedingrediens: Cologne Cardamom, Cologne Lavender og Cologne Vetiver.

Se alle
SE VURDERINGER
Richard James Savile Row Eau de Toilette 50ml Spray
(2)
Richard James Savile Row Eau de Toilette 100ml SprayRichard James Savile Row
Groover,
Omtale av "Richard James Savile Row Eau de Toilette 100ml Spray" utgaven

Richard James Savile Row starter veldig spicy meden blomsteraktig akkord, hvis man liker litt grønne spicyog blomsteraktige parfymer er denne for deg.

Richard James Savile Row Eau de Toilette 50ml SprayVeldig bra parfyme!!
Tommy Johansen,
Omtale av "Richard James Savile Row Eau de Toilette 50ml Spray" utgaven

Dette er en klassisk herreduft, som varer lenge. Høy kvalitet som kler alle menn!!!

Richard James tidslinje

2002
2004
2003
2003
Savile Row
SAVILE ROW

Savile Row av Richard James er en aromatisk fougere duft for...

Richard James
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 350
Richard James Savile Row
SAVILE ROWSavile Row av Richard James er en aromatisk fougere duft for...