Flash Salg For Singeldagen | Alt Er Rabattert | Ender Om:

Rihanna Aftershave & Dufter til han

Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent som bare Rihanna, er en verdenskjent sanger som er blitt kjent for listetopper som S.O.S, Do not Stop The Music, Diamonds, Work og Fourfive Seconds.

Født i 1988 i Barbados, og da hun ble tenåring dannet hun en jentegruppe sammen med to venninner. Bare 15 år gamle klarte de å få en audition med musikkprodusent Evan Rodgers som var på ferie med sin kone til hennes hjemland Barbados. Da han hørte Rihanna synge visste han at han hadde funnet en stjerne og han tilbød henne å flytte inn med han og hans kone i Connecticut i USA, slik at de kunne jobbe på hennes debutalbum. Bare 16 år gammel reiste Rihanna for å følge hennes drøm.

Hun ga ut sitt første album i 2005 med tittelen «Music of the Sun» og den havnet rett inn på topp 10 på Billboard 200. Siden den gang har det gått slag i slag for sangeren som har gitt oss den ene hitten etter den andre. Hun har solgt over 200 millioner album på verdensbasis, vunnet 128 priser og jobbet med noen av de største navnene i musikkbransjen som Jay Z, Maroon , Kanye West, Eminem og Paul McCartney.

Rihanna har også blitt et stilikon og i 2014 stilte hun opp på CFDA (Council of Fashion Designers of America) awards i en gjennomsiktig kjole, mens hun reklarmerte for hennes nye duft Rouge.
Hun har også spilt i filmer og TV-serier som Battleship og This is the End, samt vært stemmen til hovedpersonen Gratuity "Tip" Tucci i animasjonsfilmen Home.

Hun entert duftmarkedet i 2010 med hennes Reb'l Fleur for kvinner. I 2014 kom hennes første duft for men kalt Rouge Man. Dette er en sexy, uimotståelig og maskulin duft med friske toppnoter av bergamott, klementin, svart pepper og rosmarin. Hjertenotene består av jasmin, vaniljeorkidé og labdanum, mens basen er en forførende blanding av sandeltre, patchouli, rav, musk og tonkabønne.

Se alle

Rihanna tidslinje

2013
2015
2014
2014
Rogue Man
ROGUE MAN

Rouge Man av Rihanna er en orientalsk og treaktig duft til menn....

Rihanna
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 103
Rihanna Rogue Man
ROGUE MANRouge Man av Rihanna er en orientalsk og treaktig duft til menn....