40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Rihanna Aftershave & Dufter til han

Robyn Rihanna Fenty, bedre kjent som bare Rihanna, er en verdenskjent sanger som er blitt kjent for listetopper som S.O.S, Do not Stop The Music, Diamonds, Work og Fourfive Seconds.

Født i 1988 i Barbados, og da hun ble tenåring dannet hun en jentegruppe sammen med to venninner. Bare 15 år gamle klarte de å få en audition med musikkprodusent Evan Rodgers som var på ferie med sin kone til hennes hjemland Barbados. Da han hørte Rihanna synge visste han at han hadde funnet en stjerne og han tilbød henne å flytte inn med han og hans kone i Connecticut i USA, slik at de kunne jobbe på hennes debutalbum. Bare 16 år gammel reiste Rihanna for å følge hennes drøm.

Hun ga ut sitt første album i 2005 med tittelen «Music of the Sun» og den havnet rett inn på topp 10 på Billboard 200. Siden den gang har det gått slag i slag for sangeren som har gitt oss den ene hitten etter den andre. Hun har solgt over 200 millioner album på verdensbasis, vunnet 128 priser og jobbet med noen av de største navnene i musikkbransjen som Jay Z, Maroon , Kanye West, Eminem og Paul McCartney.

Rihanna har også blitt et stilikon og i 2014 stilte hun opp på CFDA (Council of Fashion Designers of America) awards i en gjennomsiktig kjole, mens hun reklarmerte for hennes nye duft Rouge.
Hun har også spilt i filmer og TV-serier som Battleship og This is the End, samt vært stemmen til hovedpersonen Gratuity "Tip" Tucci i animasjonsfilmen Home.

Hun entert duftmarkedet i 2010 med hennes Reb'l Fleur for kvinner. I 2014 kom hennes første duft for men kalt Rouge Man. Dette er en sexy, uimotståelig og maskulin duft med friske toppnoter av bergamott, klementin, svart pepper og rosmarin. Hjertenotene består av jasmin, vaniljeorkidé og labdanum, mens basen er en forførende blanding av sandeltre, patchouli, rav, musk og tonkabønne.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.