Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Roberto Cavalli Aftershave & Dufter til han

Roberto Cavalli oser av luksus og glamour med en prangende og sexy stil. Han er en italiensk motedesigner som har en dristig stil og han har en forkjærlighet for dyreprint.

På begynnelsen av 70-tallet oppfant han en teknikk der han kunne printe på skinn. Hans tekstilprint gjorde at han ble lagt merke til av store motehus som Hermès og Pierre Cardin, og de gav ham i oppdrag å designe for dem. Noen år senere bestemte han seg for å starte for seg selv, og i dag har det vokst til å bli et multimillion selskap med butikker i over 70 land.

Han designer ikke kun kjoler til kvinner, men har også Roberto Cavalli kolleksjoner til menn med skjorter, blazere, strikkevarer, bukser, sko, vesker og belter også. Alle kommer med det spesielle dyreprintet som har skaffet ham en formue på mer enn $ 500 millioner. I tillegg til å lage sine egne klær for sitt egne motehus har han jobbet med mange kjente merker; I 2007 gjorde han en kolleskjon for H & M som het Wearing Cavalli. Produktene ble utsolgt på få timer.

Merker som vanligvis ikke klassifiserer seg som stilige eller moterelaterte har også fått makeover av Cavalli. I 2008 utviklet han en limited edition diett cola flaske i slangeprint. Roberto Cavallis varemerkeprint kan også bli funnet på en Disaronno limited edition flaske fra 2015.

Christie Hefner (datter av Hugh Hefner og konsernsjef i Playboy) tok kontakt i 2005 og ba ham om å re-designe den berømte bunny drakten. Han har også kledd Christina Aguilera, Jennifer Lopez og Spice Girls. Han samarbeidet med JC Passion (et ledende selskap som lager klassiske luksus møbler) hvor hans klassiske dyreprint og slangedesign er på møblene.
Just Cavalli har ikke bare klær, men også et omfattende utvalg av Cavallis luksuriøse klokker, Cavalli solbriller og selvfølgelig den berømte Cavalli jeansen som ble en hit over natten. Roberto Cavalli har selv sin egen linje med vodka, det er en luksusflaske hvor hans varemerke slangen vrir seg rundt.

Robert Cavalli er en mann som ikke vil sitte stille; han prøvde å selge sitt selskap i 2008, men han klarte ikke å finne en passende kjøper så i stedet for å bremse ned bestemte han seg for å prøve nye ting og åpnet sin egen luksusnattklubb.

Cavalli merkevaren inkluderer også en duft og parfyme linje med over 30 flasker. Just Cavalli for menn ble lansert i 2013. Det er en sterk, krydret maskulin duft med en frisk læraktig trekomposisjon. Denne duften er en hyllest til ungdom og forførelse.
Just Cavalli var så populært at en ny utgave ble lansert i 2014. Just Cavalli Gold for Him. Den er solgt i de samme karakteristiske flaskene som Just Cavalli, men med kombinert gull metall og mørkt brunt glass, og har slangeprint på stopperen. Just Cavalli Gold for Him er en maskulin og sterk Eau de Parfum med noter av sort pepper, kardemomme og ristretto kaffe. Cavalli aftershave er unik, akkurat som Robert Cavalli selv.
Vis Mer