Flash Salg For Singeldagen | Alt Er Rabattert | Ender Om:

Roberto Cavalli Aftershave & Dufter til han

Roberto Cavalli oser av luksus og glamour med en prangende og sexy stil. Han er en italiensk motedesigner som har en dristig stil og han har en forkjærlighet for dyreprint.

På begynnelsen av 70-tallet oppfant han en teknikk der han kunne printe på skinn. Hans tekstilprint gjorde at han ble lagt merke til av store motehus som Hermès og Pierre Cardin, og de gav ham i oppdrag å designe for dem. Noen år senere bestemte han seg for å starte for seg selv, og i dag har det vokst til å bli et multimillion selskap med butikker i over 70 land.

Han designer ikke kun kjoler til kvinner, men har også Roberto Cavalli kolleksjoner til menn med skjorter, blazere, strikkevarer, bukser, sko, vesker og belter også. Alle kommer med det spesielle dyreprintet som har skaffet ham en formue på mer enn $ 500 millioner. I tillegg til å lage sine egne klær for sitt egne motehus har han jobbet med mange kjente merker; I 2007 gjorde han en kolleskjon for H & M som het Wearing Cavalli. Produktene ble utsolgt på få timer.

Merker som vanligvis ikke klassifiserer seg som stilige eller moterelaterte har også fått makeover av Cavalli. I 2008 utviklet han en limited edition diett cola flaske i slangeprint. Roberto Cavallis varemerkeprint kan også bli funnet på en Disaronno limited edition flaske fra 2015.

Christie Hefner (datter av Hugh Hefner og konsernsjef i Playboy) tok kontakt i 2005 og ba ham om å re-designe den berømte bunny drakten. Han har også kledd Christina Aguilera, Jennifer Lopez og Spice Girls. Han samarbeidet med JC Passion (et ledende selskap som lager klassiske luksus møbler) hvor hans klassiske dyreprint og slangedesign er på møblene.
Just Cavalli har ikke bare klær, men også et omfattende utvalg av Cavallis luksuriøse klokker, Cavalli solbriller og selvfølgelig den berømte Cavalli jeansen som ble en hit over natten. Roberto Cavalli har selv sin egen linje med vodka, det er en luksusflaske hvor hans varemerke slangen vrir seg rundt.

Robert Cavalli er en mann som ikke vil sitte stille; han prøvde å selge sitt selskap i 2008, men han klarte ikke å finne en passende kjøper så i stedet for å bremse ned bestemte han seg for å prøve nye ting og åpnet sin egen luksusnattklubb.

Cavalli merkevaren inkluderer også en duft og parfyme linje med over 30 flasker. Just Cavalli for menn ble lansert i 2013. Det er en sterk, krydret maskulin duft med en frisk læraktig trekomposisjon. Denne duften er en hyllest til ungdom og forførelse.
Just Cavalli var så populært at en ny utgave ble lansert i 2014. Just Cavalli Gold for Him. Den er solgt i de samme karakteristiske flaskene som Just Cavalli, men med kombinert gull metall og mørkt brunt glass, og har slangeprint på stopperen. Just Cavalli Gold for Him er en maskulin og sterk Eau de Parfum med noter av sort pepper, kardemomme og ristretto kaffe. Cavalli aftershave er unik, akkurat som Robert Cavalli selv.

Se alle
SE VURDERINGER
Roberto Cavalli Just Cavalli Him Eau de Toilette 60ml Spray
(2)
Roberto Cavalli Uomo Eau de Toilette 100ml SprayRoberto Cavalli Uomo
Groover,
Omtale av "Roberto Cavalli Uomo Eau de Toilette 100ml Spray" utgaven

Roberto Cavalli Uomo er en av mine favorittdufter fra2016, den er varm og krydret med et innslag av blomsternoe som gjør den litt pudderaktig, jeg elsker denne duftenog kan anbefale den på det sterkeste.

Roberto Cavalli Just Cavalli Him Eau de Toilette 60ml SprayPudderaktig og musky
Groover,
Omtale av "Roberto Cavalli Just Cavalli Him Eau de Toilette 60ml Spray" utgaven

Jeg liker de fleste av Roberto Cavalli sinedufter, denne er også god, men den er utroligsvak og lite fremtredende litt mere musky påen måte, en parfyme for de som ikke vil ha enalt for sterk duft.

Roberto Cavalli tidslinje

2005
2019
2017
2017
UOMO SILVER ESSENCE

Uomo Silver Essence av Roberto Cavalli er en aromatisk og...

2016
2016
Uomo
UOMO

Uomo fra Roberto Cavalli er en orientalsk duft for menn. Den...

2014
2014
Just Cavalli Gold for Him
JUST CAVALLI GOLD FOR HIM

Just Cavalli Gold for Him av Roberto Cavalli er en treaktig og...

2013
2013
Just Cavalli
JUST CAVALLI

Just Cavalli av Roberto Cavalli er en lærduft for menn. Den...

Tiger Oud
TIGER OUD

Tiger Oud av Roberto Cavalli er en orientalsk blomsterduft for...

2010
2010
Just Cavalli I Love Him
JUST CAVALLI I LOVE HIM

Just Cavalli I Love Him av Robert Cavalli er en frisk og treaktig...

2007
2007
Just Cavalli Him
JUST CAVALLI HIM

Just Cavalli Him av Roberto Cavalli er en aromatisk fougereduft...

Roberto Cavalli
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 209
Roberto Cavalli Just Cavalli
JUST CAVALLIJust Cavalli av Roberto Cavalli er en lærduft for menn. Den...
FRA BARE
kr 343
Roberto Cavalli Uomo
UOMOUomo fra Roberto Cavalli er en orientalsk duft for menn. Den...