40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Rochas Aftershave & Dufter til han

Rochas er et fransk merke kjent for sin haute couture mote og sine dufter. Selskapet ble grunnlagt av designeren Marcel Rochas i 1925 og lagde først bare mote til kvinner. Med tiden startet de med parfymer som med tide viste seg å bli en mye større suksess for dem. På slutten av 1940-tallet var de kjente for sine parfymer for kvinner, men i 1948 ble Moustache utgitt. Denne første duften for menn var en frisk sitrus duft med bergamot, urter, tonka bønne, vanilje og skog. Mens merket har fokusert på kvinners mote og parfyme har de også gitt ut flere gode dufter for menn. I 1993 ble Eau de Rochas Homme utgitt, en duft som blander urter, sitrus og blomster med en treaktig base. Rochas Man fulgte i 1999, en treaktig og krydret duft i en rosa flaske.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.